Victus 16 Isınıyor 96°

emreakt

80+
Reaksiyon skoru
0
2025 ekimde victus 16s1010nt laptop aldım 2 hafta önceye kadar sıkıntısı yoktu ama oyunlarda işlemci ve ekran kartı 85 86 dereceleri görmeye başladı fanlarını temizledim termal macununu değiştim şuan her oyun oynamaya çalıştığımda işlemcim oyunun ana menüsünde bile 90 dereceye çıkıyo sonrasında daha da artıyo işlemcim ryzen 7 8845hs

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    253.6 KB · Hit: 16
  • 2.webp
    2.webp
    783.6 KB · Hit: 14
Termal macun sürdükten sonra daha fazla isindiysa macun dışarı itilmiştir. Tekrar düzgün ve uygun macun sür.

Termal macun sürdükten sonra daha fazla isindiysa macun dışarı itilmiştir. Tekrar düzgün ve
Macun sürdükten sonraki 2 3 gün sadece 1 2 oyunda bu sorunu yaşadım şu an tüm oyunlarda yaşıyorum ve tekrar içini açmak istemiyorum önce dıştan çözebileceğim yollar varsa onları denemek istiyorum

Macun sürdükten sonraki 2 3 gün sadece 1 2 oyunda bu sorunu yaşadım şu an tüm oyunlarda yaşıyorum ve tekrar içini açmak istemiyorum önce dıştan çözebileceğim yollar varsa onları denemek istiyorum
Pump out denilen durum olduğu için muhtemelen. Zamanla soğutucu baskısı macunu cipin dışına iter ve ısınır. Açmadan undervolt veya turbo boost kapatabilirsin. Laptop soğutucu alabilirsin.

Yeni güncellemelerle Microsoft windowsu hızlandırcaz diye işlemciye aşırı yük bindiriyor ondan olabilir.

Geri