Çözüldü✓ 2k 27 İnç Monitör Önerisi

Valla kafa varsa gitti ya kaç gündür bir tane monitör alıcam çok kararsız kaldım
Kesinlikle tavsiyem KTC H27E6 27" olurdu aktif olarak kullanıyorum bir sorununu görmedim çok canlı renklere sahip bir monitör renkler dans ediyor diyebilirim.

Kesinlikle tavsiyem KTC H27E6 27" olurdu aktif olarak kullanıyorum bir sorununu görmedim çok canlı renklere sahip bir monitör renkler dans ediyor diyebilirim.
sağolun hocam peki gosting yaşıyor musunuz baya kişi yaşıyorum diyor çünkü

sağolun hocam peki gosting yaşıyor musunuz baya kişi yaşıyorum diyor çünkü
Ghosting i kastediyorsanız hayır yaşamıyorum titreme vs. yok yağ gibi akıyor şuan OC ile 320hz kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 2-3 aydır yoğun bir şekilde kullanıyorum.

Ghosting i kastediyorsanız hayır yaşamıyorum titreme vs. yok yağ gibi akıyor şuan OC ile 320hz kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 2-3 aydır yoğun bir şekilde kullanıyorum.
Teşekkürler cevap için bakalım büyük ihtimalle bunu alıcam ya denerim sıkıntı yaşarsam iade ederim ne yapalım deneye deneye bulucaz artık

Teşekkürler cevap için bakalım büyük ihtimalle bunu alıcam ya denerim sıkıntı yaşarsam iade ederim ne yapalım deneye deneye bulucaz artık
Aynen öyle en güzel yöntem deneyerek bulmak dilediğiniz gibi bir monitör bulursunuz umarım.

Çok almak istiyorum ama forumlarda memnun olanlardan çok memnun olmayan sayısı daha fazla.
Doğru hem ekonomik hem işlevsel olduğu için bir anda gözde haline geldi fakat sonrasında sorunları da ortaya çıktı yani şikayetler.

Doğru hem ekonomik hem işlevsel olduğu için bir anda gözde haline geldi fakat sonrasında sorunları da ortaya çıktı yani şikayetler.
panel olarak çok iyi ama kalite kontrol olarak kötü sanırım
alırsan iade etmen gerekebilir, çok iyi de çıkabilir
Reddit'te alıp ilk anda sorunla karşılaşmayanlar bile 4-5 ay sonra panelin tamamen gittiğini falan yazmış. KTC'nin TR garantisi de sıkıntılı sanırım. Bu kumara girmeye değmez gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,631
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri