❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Son 60 günün en uygun fiyatı var şuan. Beyler hem yandan hem önden ışık verebiliyor alanı da bayağı iyi ve şarjlı. Ayrıca yanıp sönen flash modu da var bayağı iyi ürün fiyatı da düşmüşken öneri olarak konusunu da açayım dedim. Ne zaman ne olur belli değil sadece elektrik gidince, tamirat işlerinde ya da araba için değil biliyorsunuz her deprem zamanı içinde ihtiyaç bende depremi düşünerek almıştım küçük bir fener hayat kurtarabilir diye düşünüyorum.
Ürün 5000 mAh pil ile geliyor. Pil harici olduğu için ömrünü tamamlasa bile değiştirebilirsiniz. Işığı çok kuvvetli 3 aşamalı ve mercek açısı ayarlanabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor. Kamp ışığı yeterli rahatlıkla bir masayı ve etrafını aydınlatabiliyor.
Ayrıca farklı modelleri de var bayağı büyük fenerleri falan onlara da bakabilirsiniz.

yandan yanmasının kısmı da şöyle zaten ilanda videosu da var.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün içinde ölçülerinden anlaşılabileceği üzere 18650 pil var. LG, Samsung, Panasonic gibi devlerin en büyük pili 3500mah. 5000mah pil apaçık sahtekarlık. Bu tür ürünlerde 800-1200mah çakma çin malı pil çıakr ve şarj döngüleri çok az olur. Sürekli kullanımda bikaç ayda mefta olur. Çakmalar fena dökülmüş.

1783498006192.webp

Son düzenleme:
mini metal olanda 18650 pil falan yok arkadaşlar yorumlar ortak olduğu için kampçı modelinin yorumu o. mini olan model kendisi 18650 kadar falan içine aa boyunda bir lipo anca sığdırmışlardır.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09W3Z3TDF

Birkac sene once 2 tanesini toplam 630TLye almisim :D , cepte tasinacak urun degil (tasinir ama cepte degil), urun segmenti farkli ve 10bin Mah bataryadan emin olmasam da sarji iyi gidiyor. Gecen sene az sarj edip biraktigim zaman ertesi sene ayni donemde sarj etmeden kullanabildim. Tek sikayetim sarj gostergelerinin dogru gostermemesi, prizden sarj edildi mi yanlis gosteriyor, usb cikisindan sarj edildi mi daha dogru gosteriyor. El feneri degil de sicak havalar icin led aydinlatma ( ledi baya parlak)+vantilator kombinasyonu icin bu tur urunlere de bakabilirsiniz.

Bunu yakın zamanda aldık. Tek LED var içinde ama performansı karanlıkta iyi. Boyutu küçük. Biz köpek gezdirirken kullanıyoruz. Şu ana kadar memnunuz. Küçük olması avantaj. Arabaya veya eve de konulabilir. Yandaki ışık elektriksiz ortamda epey iş görür mesela.

Ürünün içinde ölçülerinden anlaşılabileceği üzere 18650 pil var. LG, Samsung, Panasonic gibi devlerin en büyük pili 3500mah. 5000mah pil apaçık sahtekarlık. Bu tür ürünlerde 800-1200mah çakma çin malı pil çıakr ve şarj döngüleri çok az olur. Sürekli kullanımda bikaç ayda mefta olur. Çakmalar fena dökülmüş.

Alıntıyı görüntüle
500 mah içinden çıkacak pil max :D

Bilgilendirme için teşekkürler hocam, almıştım iptal ettim. Anladığım kadarıyla da arkadaş referanslı link göndermiş. Dediğiniz üründen öneriniz var mıdır marka olarak vs ?
mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu kusura bakmayın , şu ürünü kullanıyorum ben markası satıcısı çok önemli değil nereden ucuza bulursanız alabilirsiniz hepsi aynı zaten , şu anda indirimde gördüğüm için bu linki paylaşıyorum sadece

Ekler

• 30012.webp
    30012.webp
    50.3 KB · Hit: 22
  • 30013.webp
    30013.webp
    99.9 KB · Hit: 22
Şu yurtdışını kapatmaları çok kötü oldu. Zamanında şunu almıştım efsane ürün. Boruit V10. 1000 mah pili var. Keşke daha fazla alsaydım. Çok küçük ama odada tavana tutup uzun basıp en güçlü moda alınca ışığı mı açtın diye tepki geliyordu o derece efsane.
Screenshot_12.webp

Fener sabah geldi gündüz gozuyle aydinlatmasi belli oluyor. baya kucuk bide tasımak için cok avantajlı.
IMG_2869.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,233
Üyeler
198,932
Son üye
furstark

Geri