5070 Tı İçin Bu Sistem Uygun Mu?

Usf24

80+
Reaksiyon skoru
0
Kasa: MSİ MAG PANO 100R PZ White Edition Gaming Kasa

Anakart: ASUS ROG Strix B650-A Gaming WİFİ

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D

Ekran Kartı: Gigabyte(değişebilir markası)GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC 16G

Güç Kaynağı:MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold ATX 3.0 Tam Modüler Güç Kaynağı

SSD: Kioxia Exceria Pro 2TB NVMe (Kioxia Exceria Pro LSE10Z002TG8 2TB NVMe M.2 SSD)

Sıvı Soğutma:Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB Siyah

RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR5-6000 CL36 white

rekabetçi oyunlar seviyorum ve ark survival ascended gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum her türden oyun oynarım yani geleceğe yönelik bir sistem yapmaya çalıştım yapay zekanın yardımıyla böyle bir sistem oluştu değiştir dediğiniz bir kısım olursa söylerseniz sevinirim

uygun ama paran varsa b850 bir anakart ve daha iyi bir power supply almanı tavsiye ederim. anakarttan kısarsan yarın çok pişman olursun. x870 anakartlar bile 15k zaten ben senin yerinde olsam en iyisini alırdım.

SSD: Kioxia Exceria Pro 2TB NVMe (Kioxia Exceria Pro LSE10Z002TG8 2TB NVMe M.2 SSD)

rekabetçi oyunlar seviyorum ve ark survival ascended gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum her türden oyun oynarım yani geleceğe yönelik bir sistem yapmaya çalıştım yapay zekanın yardımıyla böyle bir sistem oluştu değiştir dediğiniz bir kısım olursa söylerseniz sevinirim
aldın mı bunları
fiyatlar önemli bütçen ne kadar

Güzel bir sistem olmuş hocam önerim sıvı soğutucuda enermax tercih etmeniz olabilir fiyatı daha uygun ve performansı gerçekten başarılı sıvı soğutucu karşılaştıma listesini ekliyorum bi kontrol edin derim ayrıca arkadaşım 9800 x3d için liqmaxflo 360 kullanıyor gayet memnun pompa sadece işlemciyi değil etrafınıda soğutuyor

Ekler

• IMG_5809.webp
    IMG_5809.webp
    155 KB · Hit: 11
sadece kasa mı bu
monitöre ne kadar ayırdın 322ur x24 alabilirsin daha almadıysan
AOC 260Hz(OC) 27 inch 2K kodunu hatılamıyorumda bunu alıcaktım kararlıyımda güzel bir monitör işimi görücektir bence ve sadece kasa değil içinde monitörde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uygun ama paran varsa b850 bir anakart ve daha iyi bir power supply almanı tavsiye ederim. anakarttan kısarsan yarın çok pişman olursun. x870 anakartlar bile 15k zaten ben senin yerinde olsam en iyisini alırdım.
biraz da panda tarzı siyah beyaz bir kasa yapmayı planlıyorum zaten almayı planlıyorum araştırma aşamasındayım yani önerdiğin sistem gayet güzel ssd olarak samsung da 2. planımdı zaten siyah sıvı soğutma ve siyah ekran kartı bembeyaz bir anakarta yakışmaz diye düşünmüştüm kısa bi araştırma ve yapay zeka ile de bakınca asus rog strix i buldum hem istediğim gibi hemde işimi görür diye düşünmüştüm ama senin önerinle şüphe oluştu biraz

Psu değişebilir corsair rm850x öneririm. Fiyatları yakın olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,751
Üyeler
198,827
Son üye
denachy

Geri