Kaspersky basic diye arattım Google da kaspersky.com.tr sitesinden indirdim doğrumu acaba bilmiyorum yanlışsa orijinal ücretsiz olanın linkini atarmisiniz Kaspersky için malware byte ücretliydi indiremedimwindows defender ve malware bytes kur
ücretsiz hocam yanlış okumuşsundurKaspersky basic diye arattım Google da kaspersky.com.tr sitesinden indirdim doğrumu acaba bilmiyorum yanlışsa orijinal ücretsiz olanın linkini atarmisiniz Kaspersky için malware byte ücretliydi indiremedim
Malesef bana ücret şeyi çıktı indirme hatası verdi sonra bende tam anlamadimücretsiz hocam yanlış okumuşsundur
sağlık olsunMalesef bana ücret şeyi çıktı indirme hatası verdi sonra bende tam anlamadim
Hocam Windows 11 ltsc yükleyin derim tonla gereksiz uygulamadan kurtuluyorsunuzHerkese merhaba daha bugün yeni kayıt açtım konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim Asus tuf a16 rtx 5060 rv 131 modelini aldım daha kargoda laptop gelene kadar Windows 11 USB flahs hazırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum laptop gpt mi MBR mi bilmiyorum bana rufus önerdiler eski 13 14 yillik bir laptop var ondan USB flash hazırlamayı düşünüyorum ama eski laptopta virus olabilir diye korkuyorum yeni laptopa bulasmasin istiyorum varsada ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
Hocam laptop baya güçlü gereksiz uygulama olsa nolurki cihaz Asus ben sadece eski 13 yıllık laptoptan nasıl USB hazırlarım diyordum bu arada Windows 11 iso için rufusta NTFS ayırma birimi boyutuda 4096 byte mi seçmeliyimHocam Windows 11 ltsc yükleyin derim tonla gereksiz uygulamadan kurtuluyorsunuz
Please select your Windows 11 IoT Enterprise LTSC download
Windows 11 IoT Enterprise LTSC is intended for fixed-function, specialized, commercial devices that require a long support lifecycle of 10 years.www.microsoft.com
Hocam bunu laptopa Windows 10 yükledikten sonra kurun
İlk başta Windows 10 kurmak en garanti olanıdır
Sonrasında Windows 11 ltsc kurarsınız
Hocam o cihazda 16 GB ram var ve Windows 11 aşırı ram sömürücü bir illetHocam laptop baya güçlü gereksiz uygulama olsa nolurki cihaz Asus ben sadece eski 13 yıllık laptoptan nasıl USB hazırlarım diyordum bu arada Windows 11 iso için rufusta NTFS ayırma birimi boyutuda 4096 byte mi seçmeliyim
Hocam kafam çok karıştı rufusta windows 11 kurulumu atlama özellikleri vardı ve bitlocker devre dışı bırakın diyordu ben hiçbirini seçmeden direk tamam a tıkladım doğrumu oluyorHocam o cihazda 16 GB ram var ve Windows 11 aşırı ram sömürücü bir illet
Windows 11 ltsc Windows 11'in yaklaşık yarısı kadar ram tüketiyor
İlk başta Windows 10 kurun sonrasında Windows 11 ltsc kurun en iyi yol bu
Hocam acil bakarmisin Windows 11 kurulurken tam yükleniyor kısmında %75 e geliyor sonra hata veriyor napcam şimdi ben yine deniyorumHocam en garanti yol benim dediğim yol
Windows 11 RAM'i çok kullanıyor oyunlarda ram kullanımı %100'e çıkar
Benim attığım linkten indir videoları var zaten
Windows 11 ltsc yükle daha fazla FPS alırsın ve ram kullanımı daha az olur
Hocam yeni müsait olabildim görsel atar mısınızHoc
Hocam acil bakarmisin Windows 11 kurulurken tam yükleniyor kısmında %75 e geliyor sonra hata veriyor napcam şimdi ben yine deniyorum