sana kalmış ben öyle düşünmüyorum hem domuz eti olsa bile daha pahalı olurBu domuz eti mevzusundan sonra çok şüpheyle bakıyorum iki ihtimalde var şüphe olan yerden uzak duracaksın
sepette otomatik düşüyorkod mu yazıcaz olmadı bir türlü
etmez farklı tel deneben üyeydim şimdi çıkış yapıp başka üyelik açsam aynı tel noyu kabul etcekmi
ben denedim 3 hesapta 2 si oldu 3. hesapta 1. siparişten sonra gelmedi bakacağım yarınAynı adrese, aynı yerden ard arda 5 indirimi kullansam sizce bişey olur mu?
Bu adam aşırı kral adam dmlere falan dönüyor
üyelik açtım farklı no ile düşmedi vallaha. uygulamadan kayıt olmadım ondan olabiliryeni üye ve sipariş vermemişsen sepette otomatik 300 düşüyor
Domuz eti olmasa bile belli ki domuz eti üretilen aynı tezgahtan dana etide geçmiş domuz eti koymasalar bile aynı ortamda üretilmiş olma ihtimali bile almamak için yeterlisana kalmış ben öyle düşünmüyorum hem domuz eti olsa bile daha pahalı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sepette otomatik düşüyor
etmez farklı tel dene
ben denedim 3 hesapta 2 si oldu 3. hesapta 1. siparişten sonra gelmedi bakacağım yarın
sen alma hocamDomuz eti olmasa bile belli ki domuz eti üretilen aynı tezgahtan dana etide geçmiş domuz eti koymasalar bile aynı ortamda üretilmiş olma ihtimali bile almamak için yeterli
Senden aksini beklemiyorum zaten dostum rahat olsen alma hocam
yani düşünsene domuzların olduğu şehirden bile geçmiş olabilir