Rdr2mi Gta 5 mi? Oyun İcin

vizqaz

80+
Reaksiyon skoru
6
Benim 700tlye bugün içinden oyun Alman lazım sizce hangisi hikayeli moda ve onlineda ve aksiyona önem veriyorum acil tavsiye

Rdr2 yi korsan oynasan da olur ama gta 5 in satın alınması şart (rdr2 nin online ı çöp)

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Valla ne soyliyeyim çok kafam karışmıştı şimdi dediğiniz gibi yapacagim fakat korsan olarak link atar mısınız bide viruslumudur

GTA 5 iyidir ya, hikayesi bitince arkadaşın varsa arada online görev falan da takılırsınız. Ben bile bazen tek başımayken öylesine girip takılıyorum. GTA 5'i geçen 1 haftada bitirdim, gayet de sardı beni. RDR 2'yi üstteki arkadaşların dediği gibi de halledebilirsin de ben olsam çok oynayasım varsa korsan indirirdim galiba. Korsan sitesi önerisi yapamıyorum maalesef.

İtemsatış olabilir hocam ben sıkıntı yaşamadım hiç satın alımlarında

gta 5 alacaksan bile bir şekilde rdr2'nin hikayesini bitir hocam bence

Benim 700tlye bugün içinden oyun Alman lazım sizce hangisi hikayeli moda ve onlineda ve aksiyona önem veriyorum acil tavsiye
steamripten indir kaç tane oyun indirdim ordan 20 yi geçmiştir belki çok nadiren virüs var onuda windows defender farkediyo hemen tam tarama yapınca silinir zaten o virüs dosyası

Steamdan GTA 5 almayi denedim ama olmadı 14.99 dolar fakat hesabımda 709 TL olmasına rağmen bakiye yetersiz yada kredi kartınız reddetti diye bir hata aliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri