[Obscure Çeviri] Assassin's Creed Black Flag Resynced (2026) Türkçe Yama [Ücretsiz - El Çeviri]

Reaksiyon skoru
5
1000029754.webp

ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG RESYNCED TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI
EMEĞİ GEÇENLER
ÇEVİRMENLER
Belvidere
Kilem

PAKETLEME
AlexanderTR35

PROJE DURUMU
Menü ve Arayüz: %25
Diyaloglar: %10
Genel İlerleme: %15

NOTLAR VE BİLGİLENDİRME
Bu yama çalışması tamamen gönüllülük esasıyla yapılmakta olup, ücretsiz olarak paylaşılacaktır.

Oyun içi terimler ve argo kullanımlar, bağlama ve tarihe en uygun yerel karşılıklarla çevrilmektedir.

Gelişmeleri bu konuda periyodik olarak paylaşacağız.
Assassin's Creed Black Flag Resynced
Türkçe Yama Tanıtım

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Çevirimiz tamamlandığında indirme bağlantılarını bu konu üzerinden paylaşacağız. Süreci yakından takip etmek, soru sormak isterseniz Discord sunucumuza katılabilirsiniz:

Ekler

• 1000029760.webp
    1000029760.webp
    78.1 KB · Hit: 74
  • 1000029761.webp
    1000029761.webp
    179.4 KB · Hit: 72
Son düzenleme:
Yetersiz ekip olursa yardım etmek isterdim fakat 30 tane AC oyunu yapıp, Black Flag gibi güzel bir oyunun Remake'inde bilet combat sistemini iyileştirmeyi beceremeyen firmanın oyunu için kıl kıpırdatılmaz açıkçası. Yine de son yıllara nazaran tek düzgün işleri.

Yetersiz ekip olursa yardım etmek isterdim fakat 30 tane AC oyunu yapıp, Black Flag gibi güzel bir oyunun Remake'inde bilet combat sistemini iyileştirmeyi beceremeyen firmanın oyunu için kıl kıpırdatılmaz açıkçası. Yine de son yıllara nazaran tek düzgün işleri.
Haklı olduğun noktalar var bizim amacımız oyunun geliştirme tercihlerini savunmak değil türk oyuncuların oyunu kendi dillerinde oynayabilmesini sağlamak yorumun için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu, Assassin's Creed Black Flag Resynced için yürütülen Türkçe yama projesi hakkında düzenli bilgi paylaşmak amacıyla açıyorum.

Oyunun çıkışıyla birlikte yerelleştirme dosyaları detaylı olarak incelenmiş ve türkçe yama için gerekli teknik altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Proje şu anda aktif olarak devam etmekte olup, çeviri süreci planlı bir şekilde ilerlemektedir.

Amacımız; oyunun hikâyesini, görev metinlerini, karakter diyaloglarını, altyazılarını, menülerini ve arayüzünü mümkün olduğunca eksiksiz, anlaşılır ve akıcı bir türkçeyle oyunculara sunmaktır. çeviri sürecinde yalnızca metinlerin birebir çevrilmesi değil, aynı zamanda oyunun atmosferini ve anlatım dilini koruyacak doğal bir yerelleştirme hazırlanması hedeflenmektedir.

Her metin çevirildikten sonra kontrol edilmekte, ardından oyun içerisinde test edilerek olası yazım, görüntüleme ve teknik uyumsuzluklar giderilmektedir. Bu sayede mümkün olduğunca kaliteli ve sorunsuz bir Türkçe yama ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz.

Konu Düzenli Olarak Güncellenecektir

Proje süresince bu konu aktif olarak güncellenecek ve aşağıdaki gelişmeler paylaşılacaktır:

• Çeviri ilerleme Yüzdesi %2,8
  • Oyun içinden Türkçe ekran görüntüleri
  • Teknik gelişmeler ve yerelleştirme çalışmaları
  • Test sürecinde tespit edilen sorunlar ve yapılan düzeltmeler
  • Yeni sürüm ve güncelleme duyuruları
  • Projeyle ilgili önemli bilgilendirmeler

Gönüllü Destek

Proje tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülmektedir. çeviri, redaksiyon veya oyun içi test süreçlerinde destek olmak isteyen arkadaşlar konu üzerinden veya özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.

Topluluk desteği sayesinde daha kaliteli ve daha kısa sürede tamamlanacak bir Türkçe yama ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.

Projeyi takip eden, geri bildirimleriyle katkı sağlayan ve emeğe değer veren tüm oyunculara şimdiden teşekkür ederiz.

Konu, proje ilerledikçe düzenli olarak güncellenecek ve tüm önemli gelişmeler ilk mesaj üzerinden paylaşılacaktır.
Acaba Yama Ne Zaman cıkar

Bu yüzden acele edip almadım.

Assassin's Creed Black Flag Resynced çeviri konusu güncellendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,567
Üyeler
198,994
Son üye
kayragrlek

Geri