nesini alasın 2 dk 100 tanesi tükendimonitör alınır mı aoc 5k olmuş
nesini alasın 2 dk 100 tanesi tükendimonitör alınır mı aoc 5k olmuş
Hocam DRAM bulunmuyor ama TLC var, gen5 için fena değil fiyat ancak gen4'te yakın fiyatlara 2TB ya da 1TB DRAM'lı halini bulabiliyorsun. İdare eder yaniAlıntıyı görüntüle![]()
Lexar NM990 1TB Gen5x4 14000/7500/sn NVMe PCIe M.2 SSD (LNM990X001T-RNNNG) - incehesap.com
Lexar NM990 1TB Gen5x4 14000/7500/sn NVMe PCIe M.2 SSD (LNM990X001T-RNNNG) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu ssdyi aldım da çok anlamıyorum ssdlerden bende msi mpg b850 edge anakart var gen 5 destekliyor. SSD olarak nasıl bir ssdidir 9k ya değer mi yoksa iptal mi etmeliyim ? Kasamın son parçası ssd kaldı diye aldım direk de sormak istedim.
Saolasın hocam elimde hazır bir gen 4 SSD var 1 TB'lik zaten. O yüzden işletim sistemini kuracağım ve rekabetçi oyunları kuracağım bir gen5 SSD alayım dedim. İade etmeyeceğim o zaman gelsin de kurayım PC'yi. 3 aydır uğraşıyorum her gün indirim bakmaktan yoruldum.Hocam DRAM bulunmuyor ama TLC var, gen5 için fena değil fiyat ancak gen4'te yakın fiyatlara 2TB ya da 1TB DRAM'lı halini bulabiliyorsun. İdare eder yani
Çok iyiymiş teşekkür ederimForumdan bir arkadaşımızın yaptığı site var orada mevcut bakabilirsin.
Incehesap Public Index
Public kampanya listesi. Bu sayfa sadece aynalanmis public veritabani verisini kullanir.incehesap.ggbaba.info
3 haftadır Lian Li TL 120MM REVERSE SİYAH bekliyorum hala gelecek2K monitör bekliyorum umarım indirime girer