🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27ucg 27" Dual Monitör - 17650 TL

Bu modelde kronik sorun var paneli arızalanıyor

12-13 bin liralara çok fazla 4k dual monitör geliyor. İlla Asus olsun diyene bir şey diyemem ama onun dışında alınmaz bence...

4k oledlere de minimum 30k vermeniz lazım bu nasıl bir mantık :DArada ki farkı kim verecek?
4k almakta ki mantık zaten güzel görüntü almak, sırf 4k için o parayı ips bir monitöre basmak saçma 2k oled monitörler var o paraya 4k ips monitöre göre 2k oled monitör çok daha mantıklı görünüş ve oyun zevki açısından ve 17 bine 2k oled monitörler var piyasada

4k almakta ki mantık zaten güzel görüntü almak, sırf 4k için o parayı ips bir monitöre basmak saçma 2k oled monitörler var o paraya 4k ips monitöre göre 2k oled monitör çok daha mantıklı görünüş ve oyun zevki açısından ve 17 bine 2k oled monitörler var piyasada
Oled kişiye göre mantıklı.O kadar para verilip kafa rahat olmuyor.Daha geçen 4k oled monitör aldım iade ettim.Yok çizilmesiydi leke tutmasıydı ayrı dert.Bu matta da geçerli.4k monitör alacaksam kaliteli va falan alırım kafam rahat olur.Onun için yok bu fiyata şu alınır vs demenin mantığı yok.

Bende var ölü piksel var şimdide asusla uğraşıyom neymiş 1 tane ölü piksel servis kabul etmezmiş
bendede var ekranda çok fazla ips glow var gönderdim kabul etmediler tüketiciye verdim sende böyle yapabilirsin ordaki çalışanlar bir şey anlamıyor benim bildiğime göre 1 ölü piksel dahi tüketicide kusurlu sayılıyor zaman kaybetme tüketiciye başvur.

bendede var ekranda çok fazla ips glow var gönderdim kabul etmediler tüketiciye verdim sende böyle yapabilirsin ordaki çalışanlar bir şey anlamıyor benim bildiğime göre 1 ölü piksel dahi tüketicide kusurlu sayılıyor zaman kaybetme tüketiciye başvur.
THH ne, zaman döner

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri