🔥İndirim Philips 5000 Serisi 11in1,Erkek Bakım Seti 1.824 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Philips 5000 Serisi 11in1,Erkek Bakım Seti,Yüz/Saç/Vücut Tıraş Makinesi,Islak/Kuru Kullanım,MG5932/15 son 6 ayın en düşük fiyatında.

Mobil Cİhazdan ödeme adımında MUTFAKEV250 kodunu kullanın.

61+fd1-wN3L._AC_SX522_ (1).webp

Philips 5000 Serisi 11in1,Erkek Bakım Seti,Yüz/Saç/Vücut Tıraş Makinesi,Islak/Kuru Kullanım,MG5932/15 son 6 ayın en düşük fiyatında.

Mobil Cİhazdan ödeme adımında MUTFAKEV250 kodunu kullanın.

Alıntıyı görüntüle
Alınır mı hocam

Fiyatı uygun mu bilmiyorum ama harika makine. Kullanıyorum şarjı uzun gidiyor. Tam sıfır değil ama sıfıra yakın kesiyor. Kullanımı kolay.

Fiyatı uygun mu bilmiyorum ama harika makine. Kullanıyorum şarjı uzun gidiyor. Tam sıfır değil ama sıfıra yakın kesiyor. Kullanımı kolay.
Fiyatları akakçeden kontro ederek atıyorum hocam fiyat daha önce uygunsa paylaşmıyorum.

Ekler

• 50078.webp
    50078.webp
    125.3 KB · Hit: 63
Serinin birinde uzun sürede şarj oluyor, çok çabuk şarjı bitiyor demişlerdi. 5000 serisi mi 7000 serisi mi hatırlayamadım.

5000 serisi mi iyi oluyor 7000 serisi mi?
Bilgiei olan var mi?

Serilerin Detaylı İncelemesi

1. Philips Series 3000 (Giriş Seviyesi - Temel İhtiyaçlar)İşini iyi yapan, fiyat-performans odaklı bir makinedir. Karmaşık akıllı teknolojiler içermez ancak 5 yönlü hareket eden başlıkları sayesinde yüz hatlarına iyi uyum sağlar. Günlük olarak sinekkaydı tıraş olan ve cilt hassasiyeti yaşamayan kullanıcılar için fazlasıyla yeterlidir.

2. Philips Series 5000 (Orta Segment - Güç Odaklı)Bu seride motor gücü ve bıçak kalitesi belirgin bir şekilde artar. SteelPrecision bıçaklar saniyede daha fazla kesim yapar. En büyük farkı SkinIQ Güç Uyarlama Sensörü'dür; bu sensör sakalınızın yoğunluğunu saniyede 125 kez ölçerek motor gücünü otomatik olarak ayarlar. Boyun veya çene altı gibi zorlu bölgelerde kalın telli sakalları çekme yapmadan kesmek için idealdir.

3. Philips Series 7000 (Üst Segment - Hassas Cilt Odaklı)5000 serisinin gücünü alır ve üzerine maksimum cilt koruması ekler. En büyük farkı, tıraş başlıklarının etrafındaki Nano SkinGlide kaplamadır. Bu özel kaplama, makinenin cilt üzerindeki sürtünmesini %30 oranında azaltarak tahrişi, kızarıklığı ve yanma hissini minimuma indirir. Ayrıca Bluetooth üzerinden Philips GroomTribe uygulamasına bağlanarak tıraş tekniğinizi analiz edip size geri bildirim verebilir.

Özetle: Sadece standart bir tıraş makinesi istiyorsanız 3000, güçlü ve hızlı bir tıraş arıyorsanız 5000, tıraş sonrası boynunuzda kızarıklık ve tahriş oluyorsa kesinlikle 7000 serisini tercih etmelisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,469
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri