Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 547
bu ne la kendi botunmuSAVARİM BENİM BE
Alıntıyı görüntüle
bu ne la kendi botunmuSAVARİM BENİM BE
Alıntıyı görüntüle
daha yenimi dustu o ssdAlıntıyı görüntüle
hocam bende o kadar zeka yok
Nereden buluyonuz banada atar mısın özeldenSAVARİM BENİM BE
Alıntıyı görüntüle
açınca fiyatı 5k çıkıyor çaktırmadaha yenimi dustu o ssd
Grup linki var mı hocamSAVARİM BENİM BE
Alıntıyı görüntüle
yok hocam ya tester yapmıştımGrup linki var mı hocam
Feci kaçtı ya hocam uygun fiyatlı telefon gelirse beni etiketler misin böyle şimdiden teşekkür ederimGönderici Amazon
Satıcı MAYJET
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25 FE Yapay Zeka (AI) Telefon, JetBlack, 8GB Bellek, 256GB Depolama, 50MP Kamera, 6,7 inç Ekran, İnce ve Daha Hafif Tasarım (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
görsem alırdımŞunu iptal ettim, stoğa düşebülü.. düştü.. 3500 küsür.
Antec PCIe 5.0 GPU Yükseltici Kablo, RGB Ayarlanabilir Dikey GPU Braketi, PCI Express, Gümüş/Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Antec PCIe 5.0 GPU Yükseltici Kablo, RGB Ayarlanabilir Dikey GPU Braketi, PCI Express, Gümüş/Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
olum kim alıyo bunu sdgjdgkgdkdgYine geldi 3.5 lira
Antec PCIe 5.0 GPU Yükseltici Kablo, RGB Ayarlanabilir Dikey GPU Braketi, PCI Express, Gümüş/Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Antec PCIe 5.0 GPU Yükseltici Kablo, RGB Ayarlanabilir Dikey GPU Braketi, PCI Express, Gümüş/Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr