hocam fifinenin hangi modeli bütçem yetiyorsa bende almak istiyorumFifine güzel ben kullanıyorum
hocam fifinenin hangi modeli bütçem yetiyorsa bende almak istiyorum
hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan![]()
Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz pahalanmış da 3300 tl bir de siyahı tükenmiş mavi ve pembesi var
ben de duydum öyle bir şey ama doğru değil benim deneyimime göre memnunum bu yüzden.hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan
Anladım hocam. Peki benim pc den fan sesi geliyor, bu ses mikrofona fazla yansır mı?ben de duydum öyle bir şey ama doğru değil benim deneyimime göre memnunum bu yüzden.
ön tarafından sesi alıyor öncelikli olarak, fana çok yakınsa mikrofon onu da alırAnladım hocam. Peki benim pc den fan sesi geliyor, bu ses mikrofona fazla yansır mı?