Çözüldü✓ Battlefield 5 De Anlık Donmalar

Bi crystal disk mark testi yapabilirmisin ssd nin çok iyi bir kontrolcüsü yok ve dram de yok dediğine görede 50gb alan kalmış sadece bu yüzden vaad ettiğinin kat ve kat altını verebilir bir sata ssd kadar bile yavaşlayabilir.
Sorun ssd demi acaba çok anlamıyorum ama 1tb geçebilirim hediye sistem işlemci ve anakartıda değişip amdye geçmeyi düşünüyordum

Ekler

• 1000079237.webp
    1000079237.webp
    399.2 KB · Hit: 10
Arkadaşlar video pek düzgün çekemedim elimdekini atıyorum oyunu açinca 1 2 dk boyunca kısa kısa donmalar oluyor sonra düzeliyor oyun içindede ara ara donuyor ve bilmiyorum ama mesela 7/24panzerstorm mapine giriyorum 4 5 gün bu şekilde donmalar sonra kendiliğinden düzeliyor birkaç gün donmadan gidiyor sonra aynı devam diğer mapleri hiç saymıyorum full donuyor sürekli sürekli
https://files.fm/u/wcgde46qmz
12400f
H610mk anakart
4070
16gb ram
Isı işlemci 50lerde gpu max 70
Bakımı en son ne zaman yağtım bilmiyorum ama 4 ayı geçtiyse termal bakım yap. Ekran kartın işlemci frekans düşüyordur çok ısındıüı için

Furmark testinde max 76 dereceyi gördü sorun yok occt yaptım ondada sorun yok çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16gb ramin yetersiz kaldigini soylediler ondan dedim btf 5 dışında diğerlerini oynamadım farklı hikayeli oyunlarda hiçbirinde bir problem olmadı

Dediklerini yapınca oyun biraz düzeliyor ama sonra yine aynı
son zamanlarda driver güncelledin mi eğer güncellediysen ondan olabilir nvidia app üzerinden ayarları yeniden yapılandır gölge önbelleğini 10gb falan yap sınırsız da olur, performans modunu maximum performansa al tekrar dx cache i temizle oyuna gir, oyun içinde gölge kalitesini düşür ortaya çek, oyun içinde msaa falan açıksa kapat.

son zamanlarda driver güncelledin mi eğer güncellediysen ondan olabilir nvidia app üzerinden ayarları yeniden yapılandır gölge önbelleğini 10gb falan yap sınırsız da olur, performans modunu maximum performansa al tekrar dx cache i temizle oyuna gir, oyun içinde gölge kalitesini düşür ortaya çek, oyun içinde msaa falan açıksa kapat.
Aynı sorunu yaşayan çok kişi var ve herkes nvdia ve btf5 e gelen son güncelleme ile olduğunu söylüyor bazıları ea javelin anticheat sisteminin arka planda bir programla çakıştığını söylüyor

Bakımı en son ne zaman yağtım bilmiyorum ama 4 ayı geçtiyse termal bakım yap. Ekran kartın işlemci frekans düşüyordur çok ısındıüı için
Çok olmadı alalı 5 6 aydır bende henüz bakım yapmadım işlemci 50 dereceyi geçmiyor oyunlarda ekran kartıda btf5 deve diğer oyunlarda max 70 dereceyi buluyor

bence iki şüpheli parça var, ssd in de bir problem olabilir bir diğer seçenek ise ekran kartın, gpu kullanımı çok düşük bu kadar düşük olması oyun içinde normal değil

Bir ayarı kapatınca düzeliyor. Oyun yüklü olmadığı için şuan hatırlamıyorum bana oyun ayarları içinden görsel atar mısın?

Bir ayarı kapatınca düzeliyor. Oyun yüklü olmadığı için şuan hatırlamıyorum bana oyun ayarları içinden görsel atar mısın?

Options > Gameplay, and set "Player-Created Content" to "Hide"

bu ayardı sanırım kontrol eder misin?

Arkadaşlar video pek düzgün çekemedim elimdekini atıyorum oyunu açinca 1 2 dk boyunca kısa kısa donmalar oluyor sonra düzeliyor oyun içindede ara ara donuyor ve bilmiyorum ama mesela 7/24panzerstorm mapine giriyorum 4 5 gün bu şekilde donmalar sonra kendiliğinden düzeliyor birkaç gün donmadan gidiyor sonra aynı devam diğer mapleri hiç saymıyorum full donuyor sürekli sürekli
https://files.fm/u/wcgde46qmz
12400f
H610mk anakart
4070
16gb ram
Isı işlemci 50lerde gpu max 70
.

Ekler

• 1000079365.webp
    1000079365.webp
    1.5 MB · Hit: 5
  • 1000079364.webp
    1000079364.webp
    1.4 MB · Hit: 4

Hocam bilmiyorum belki dediğiniz ayari yaptıktan sonra belki oyuna güncelleme geldi artik server adlari sayilarla yazili bilmiyorum ama şuanlık düzeldi yardımları için herkese teşekkürler

Hocam bilmiyorum belki dediğiniz ayari yaptıktan sonra belki oyuna güncelleme geldi artik server adlari sayilarla yazili bilmiyorum ama şuanlık düzeldi yardımları için herkese teşekkürler
Duzeltmissin, soyledigim ayardan kaynakli. Onu tekrar actiginda yine kasacaktir istersen test edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,469
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri