🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

Hocam ben normalde AOC 24G2SPU/BK kullanıyordum yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı. Gece bilgisayarı kapattım sabah bir kalktım dikey çizgiler oluşmuş görünmüyor hiçbir şey. Şimdide monitör aradığımdan gigabyte'in bu monitörüne baktım. Kronik panel arızası var diyenler var fakat incelediğimde bu yeni versiyonu diye gördüm. Bilginiz varmıdır bu konu hakkında?
hocam görmüşsünüzdür gigabyteın yeni monitörleri hakkında yazdıklarımı bende yeni serilerden olan g27q x modelini kullanıyorum kardeşime de gs25f2a modelini aldım 2 modelden de fazlasıyla memnunuz hiçbir problem yaşamadık ufak ışık sızmaları var fakat olmayan ıps panel yok ölü pixel 2 monitörde de çıkmadı ama çıkarsa yardımcı olacaklarını düşünüyorum teknik servislerinin bu fiyatta yakalamışken almak mantıklı şuan bu fiyatta diye düşünüyorum

@Tayfunns Monitör konularının uzman takipcisi olarak soralım bu ekranı panel olarak ve özellikle ktch25t7 arasında tercih etmemiz gerekirse ne öneririr

hangi ktcden bahsediyosun hocam h25t7 ise ben gigabyte derim aşırı özellik farkları yok hem daha ucuz hem daha bilindik büyük marka
Evet ondan bahsediyorum. Peki ktc bin indirime girmesini bekleyip 3500 3600den falan alsam yinede gigabyte daha mı mantıklı ona göre şimdi alayım

Evet ondan bahsediyorum. Peki ktc bin indirime girmesini bekleyip 3500 3600den falan alsam yinede gigabyte daha mı mantıklı ona göre şimdi alayım
indirimin geleceğini göremiyoruz hocam ben olsam bu fırsatı kaçırmazdım ama tercih sizin

gsync özelligini acabilmek icin laptopa dp kablosuyla baglamak şart mı, bilen biri yazarsa sevinirim

Selamlar. Ürün kuponla beraber dönem içi en iyi fiyata ulaşıyor. 1000 TL alt limitli 200 TL kupon değerlendirmenizi tavsiye ederim. Gigabyte monitör tarafında yeni ürünleri bence güzel bende GS27Q X kullanıyorum ve memnunum. GS24F14A da paraya alınabilecek iyi monitörlerdendir bence.

Link : https://www.idefix.com/gigabyte-gs2...ming-oyuncu-monitor-p-24353563?vendorId=10685

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Buna vereceğiniz parayı biraz bekleyip buna verin arada 3600 e düşüyor
Incelemeyide Abdullah hacıgül abimiz yapmıştı bakın isterseniz
Edit:bu monitör ocsiz 180 Hz oc ile birlikte 200 hze çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207