Elindekilerini sat çok iyi bi 5080 li kasa toplarsın ram çok pahalı b650 anakartıda 10 k çok o fiyata güzel b850 yada x870 gaming varDDR 4 den 5 e geçmek istiyorum 150 bin tl civari bir sistem sizce iyi midir? ekran kartı ve ssd elimde var 4060 ti 16 gb ekran kartım var
Ekipmanlara çok para harcamışsun bemce önlara birr bütçe belirle 30k onların olsun 120k srnde dlindeki 4060 ti illa kulanıcakmısın yoksa daha iyi bir kart alıcakmısın bence sat yeni bir kart alDDR 4 den 5 e geçmek istiyorum 150 bin tl civari bir sistem sizce iyi midir? ekran kartı ve ssd elimde var 4060 ti 16 gb ekran kartım var
Bi bakınıcam varsa alırım ama genel olarak pahalı onlar diyebiliyorumElindekilerini sat çok iyi bi 5080 li kasa toplarsın ram çok pahalı b650 anakartıda 10 k çok o fiyata güzel b850 yada x870 gaming var
Ekipmanlar hoşuma gittiği için aldım kısmak istemiyorum ekran kartını kullanmayı düşüyorum bi ara 5070 ti a yükseltmeyi düşüyorumEkipmanlara çok para harcamışsun bemce önlara birr bütçe belirle 30k onların olsun 120k srnde dlindeki 4060 ti illa kulanıcakmısın yoksa daha iyi bir kart alıcakmısın bence sat yeni bir kart al
Tm ekipmanlarınız toplam ne kadar ediykr kalan nedirBi bakınıcam varsa alırım ama genel olarak pahalı onlar diyebiliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmanlar hoşuma gittiği için aldım kısmak istemiyorum ekran kartını kullanmayı düşüyorum bi ara 5070 ti a yükseltmeyi düşüyorum
ayrı sitelerden alıcam zaten sadece listeledimNiye aynı site daha ucuzunu bulabilirsin
40 bin civarıTm ekipmanlarınız toplam ne kadar ediykr kalan nedir
110 da 5070 ti li sistem alabilirsinizayrı sitelerden alıcam zaten sadece listeledim
40 bin civarı
Remler her yerde aynı fiyat nerdeyse nerede var daha ucuzaHeşrey çok karmaşık hiçbirşey anlayamadım ki
Ama şunu söyleyeyim ramın fiyatı saçma pahalı ve bu işlemcinin bu kadar pahalı bir soğutmaya ihtiyacı yok hava soğutma al
Linki falan varmı110 da 5070 ti li sistem alabilirsiniz
Remler her yerde aynı fiyat nerdeyse nerede var daha ucuza
Linki falan varmı
Olabilir pahalı olmasının sebebi ekipmanlar ve monitörler aslında sistem o kadarda pahalıya gelmiyorBu kadar bu para bu sisteme harcanmaz. Bence bütçeni söyle ayrı konu aç yardımcı olurlar. ddr5 e geçeceğim şu bütçe diye. arkadaşın dediği gibi hepsine ayrı bütçe ayarla sana en iyisini önerirler örneğin monitör bütçe şu diye ayrı ayrı. Kasayı oem alırsın falan belki uyguna gelir.
Kaç haftadır bakıyorum denk gelemedim şöyle bişeye direk değiştirdim teşekkür ederim
bundan 2 tane alırsan 9k filan kaar edicen haberin yok ha üstelik bu daha iyi