Vivo X300 Ultra 120 Bin'den Satışa Çıktı!🔥🔥🔥

Üç beş ay sonra yd alınır temizinden. Çok merak ediyorum bunun kitle performansını bi fantezi yapasım var ama almam heralde. Fullframe kamera ve lens alınır o fiyatlara napslım telefonu. İşlevsellik bi yere mantık bi yana

O fiyatlara çıkan için 10-20k çok değil.
Zaten iPhone 17pmx'e 110k veren adam buna da 120k verir.
Ben açıkçası bir telefona 50 üstü vermem.
Ha çok merak ediyorsan yd fiyatları 50 falan.
Gider 50'ye alırım kiti de 20'ye falan çözerim biraz hevesimi alır satarım.
Asıl Türkiye'de 17pm ve ya S26U'dan pahalı fiyattayken kimse almaz bu cihazı. 17PM'den pahalı olması bizim ulkemizde psikolojik sinir falan. Cihaz güzel olmasına güzeldir de keriz silkeleme cihazından başka bir şey de değil yani. 40mm lens ile aldın 150k verdin ne geçti eline ne yaptın doğa fotoğrafçısı falan mı oldun? Hadi gerçekten fotoğraf makinesi seviyesi cihaza ihtiyacın var o zaman fotoğraf makinesi seviyesi cihaz yerine fotoğraf makinesi al 😂 40k'ya S25 FE alıp taş gibi makine de alabilirsin kalan paraya. Vallahi anlam veremiyorum.

Asıl Türkiye'de 17pm ve ya S26U'dan pahalı fiyattayken kimse almaz bu cihazı. 17PM'den pahalı olması bizim ulkemizde psikolojik sinir falan. Cihaz güzel olmasına güzeldir de keriz silkeleme cihazından başka bir şey de değil yani. 40mm lens ile aldın 150k verdin ne geçti eline ne yaptın doğa fotoğrafçısı falan mı oldun? Hadi gerçekten fotoğraf makinesi seviyesi cihaza ihtiyacın var o zaman fotoğraf makinesi seviyesi cihaz yerine fotoğraf makinesi al 😂 40k'ya S25 FE alıp taş gibi makine de alabilirsin kalan paraya. Vallahi anlam veremiyorum.
Suan Samsung ve Apple kullanan,
Daha öncesi honor magic X3 ve vivox100u kullanmış biri olarak kesinlikle katılmıyorum.
Samsung ve Apple arayüzü inanılmaz kötü.
Honor ve vivo mükemmel cihazlardi.
Kullanmayanlar ön yargılı ama Çinliler bu işte daha iyi.
Ha fiyat erimesi konusunda Apple hariç hepsi eriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung arayüzü hem yavaş ve ağır.
Apple arayüzünde ise klavye ile birşeyler yazmak delirtiyor beni.

Suan Samsung ve Apple kullanan,
Daha öncesi honor magic X3 ve vivox100u kullanmış biri olarak kesinlikle katılmıyorum.
Samsung ve Apple arayüzü inanılmaz kötü.
Honor ve vivo mükemmel cihazlardi.
Kullanmayanlar ön yargılı ama Çinliler bu işte daha iyi.
Ha fiyat erimesi konusunda Apple hariç hepsi eriyor.

Samsung arayüzü hem yavaş ve ağır.
Apple arayüzünde ise klavye ile birşeyler yazmak delirtiyor beni.
Honor taş gibi ama vivo kadar dandik arayüz görmedim. Zaten Türkiye'deki algıdan bahsediyorum yoksa Android Android'de Samsung'un abartı bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Apple konusunda ise ben özgürlük seviyorum ve Apple telefon piyasasının nintendo'su gibi. Ve çip taktıramıyorum, kısaca benim için boş.

Bu neymiş be telefon olmaktan(eleştirisel olarak değil çok iyi olduğu için) çıkmış dop dolu telefon gelmişler 17pm ile kıyaslanıyor ben de bunu anlamıyorum ya neymiş 2. eli erimiormuş ben yatırım için mi telefon alıyorum tabii ki de hayır benim amacım ihtiyacımı gidermek kaldı ki yan aparatlarını almadığın takitrde bile 17pm den daha iyi video ve foto performansına sahip çok daha özgürsün çok daha iyi AI özellikleri daha iyi tasarım(göreceli) daha iyi batarya performansı. Ben o zmana niye 17pm alayım mesela

Tahminen ne kadar olur.

Telefon alacağım hala kararsız kaldım aw.

1- 17 pro max
2- S26 ultra
3- Red magic 11 pro
4- şimdi ise bu baya yükseltti bana

Kısaltmadan uyarı yemek :) @Loky sen mi verdin uyarı nfdbvsb.
Bu arada s26 ultra 80kdan aldım fiyatı böyle olcağını biliyordum.

Beklediğimden ucuza çıkmış ama bu beklentiyi oluşturanlar da Vivo TR grubu ile arası iyi olup haber yapanlardı. Adamlar ülkemizi o kadar düşünmüyor ki sadece osuruktan bir renk getirmişler, onu da kim bilir 500 mü 1000 tane mi ne getirmişlerdir zaten.

hintli abilerin kamera testlerinde görüyordum hep teleskop gibi maşallah baya iyi kamera

40K ya gimballı kamera alırım İnsta 360'ın sırf kamera için telefona 120K para verilmez, ekranı az daha parlak diye instagramda gezinmek için hiçbir telefona bu paralar verilmez. Ben iş insanıyım bile desen max yapacağın telefonla video editlemek olur onu da ortalama bir telefonla halledersin. Allah akıl fikir versin.

Kısaltmadan uyarı yemek :) @Loky sen mi verdin uyarı nfdbvsb.
Bu arada s26 ultra 80kdan aldım fiyatı böyle olcağını biliyordum.
Ben vermedim ama küfür kısaltması kullanmak uyarı sebebi.

Beklediğimden ucuza çıkmış ama bu beklentiyi oluşturanlar da Vivo TR grubu ile arası iyi olup haber yapanlardı. Adamlar ülkemizi o kadar düşünmüyor ki sadece osuruktan bir renk getirmişler, onu da kim bilir 500 mü 1000 tane mi ne getirmişlerdir zaten.
Bu bile baslangic için yeterli bence.
Eskiden hiç gelmeyen bir seri idi.
Bana biraz deneme satışı gibi geldi.
Eğer tutarsa yeni renkler ve ileride çıkacak ultralar direkt gelecektir.

40K ya gimballı kamera alırım İnsta 360'ın sırf kamera için telefona 120K para verilmez, ekranı az daha parlak diye instagramda gezinmek için hiçbir telefona bu paralar verilmez. Ben iş insanıyım bile desen max yapacağın telefonla video editlemek olur onu da ortalama bir telefonla halledersin. Allah akıl fikir versin.
Bir telefona 120k verilmez kısmına katiliyorum ama görüşün vivoya verilmez ise katilmiyorum.
Yoksa Apple Samsung fark etmez alo demek veya foto çekmek için bu paralar çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,257
Üyeler
199,323
Son üye
Cptpriceer

Geri