buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
İlk Harcama diyor fakat eski kampanyada alışverişi olana veriyordu.
Alıntıyı görüntüleVodafone pay şu aralar çok iyi kampanyalar yapıyor sizede öneririm.
İlk Harcama diyor fakat eski kampanyada alışverişi olana veriyordu.
Hocam ilk harcama heralde diye düşünüyorum ama geçenki kampanyada ilk alışverişi olmamasına rağmen alanlar vardı ben yan hesabımdan yapacağımKampanya süresince olan ilk harcamaya mı yoksa genel ilk harcamaya mı veriyor?
Ayrıca starbucksun ayrı bir 250 tl kampanyası varHocam ilk harcama heralde diye düşünüyorum ama geçenki kampanyada ilk alışverişi olmamasına rağmen alanlar vardı ben yan hesabımdan yapacağım
Anca tıkla gelsinde gel veya küçük menüler için kullanırsınız onun dışında oyuna harcamada500 tl olan iyiydi 250 çok az tıkla gelsin için trendoyol go daha mantıklı
2 numaramdada 500 tl olan kampanyada kullandım bunda geçerli olur mu 2 menü çekeyim 140 tl yeAnca tıkla gelsinde gel veya küçük menüler için kullanırsınız onun dışında oyuna harcamada
Hemen katıla basınca sms geliyor kampanyaya katılım sağlanmıştır diyeİlk harcamanı diyor ama biz daha önce 500 yükle 500 iade al starbucks fırsatından yararlandığımız için olmuyor.