- Bütçe
- 15000
İyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
2. El bulursan segway f2 pro iyi olurİyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hocam 2. El bood marka elektrikli scooter öneririmİyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
ONVO OV-007X 500W 30 km Menzil Scooter bakabilirsinizİyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
ikinci elde çıkmazmı hocam?15k ya ne bulunur bilmiyorum ama alacağın scooter en az 1500-2000w olsun. 500w scooter yazanları anlamıyorum koşsam daha hızlı giderim çok güçsüz.
belki zorlarım 16 17 de üstü cıkmaz ama ya15k ya ne bulunur bilmiyorum ama alacağın scooter en az 1500-2000w olsun. 500w scooter yazanları anlamıyorum koşsam daha hızlı giderim çok güçsüz.
ikinci elde onvo ov 12x plus bulunabilir diye düşünüyorum. ama 3-5 ilan vardır muhtemelen 17 bin e varsa bile.ikinci elde çıkmazmı hocam?
çok dik bi yerde oturmuyorum çoğunlukla düz burası. 900w segway g2 max 900w fena olmaz diye düşünüyorum sizce?ikinci elde onvo ov 12x plus bulunabilir diye düşünüyorum. ama 3-5 ilan vardır muhtemelen 17 bin e varsa bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçeniz el vermiyorsada olabilecek en yüksek W değerine sahip scooteri seçin (onvo ov12x plus ön arka çift motor. bundan bulursanız çok iyi.)
yokuştan ziyade hızlanma performansı vs. de çok düşük oluyor 1000w altı scooterların. ama bütçeniz çok yeterli olmadığından dolayı dediğim gibi olabilcek en yüksek w lı scooteri seçin. temiz onvo ov12x plus bulursanız çok iyi olur ama.çok dik bi yerde oturmuyorum çoğunlukla düz burası. 900w segway g2 max 900w fena olmaz diye düşünüyorum sizce?