Elektrikli Scooter Önerisi

Kiba55

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
15000
İyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

İyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
2. El bulursan segway f2 pro iyi olur

Hocam 2. El bood marka elektrikli scooter öneririm

ONVO OV-007X 500W 30 km Menzil Scooter bakabilirsiniz

15k ya ne bulunur bilmiyorum ama alacağın scooter en az 1500-2000w olsun. 500w scooter yazanları anlamıyorum koşsam daha hızlı giderim çok güçsüz.

ikinci elde çıkmazmı hocam?
ikinci elde onvo ov 12x plus bulunabilir diye düşünüyorum. ama 3-5 ilan vardır muhtemelen 17 bin e varsa bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz el vermiyorsada olabilecek en yüksek W değerine sahip scooteri seçin (onvo ov12x plus ön arka çift motor. bundan bulursanız çok iyi.)

ikinci elde onvo ov 12x plus bulunabilir diye düşünüyorum. ama 3-5 ilan vardır muhtemelen 17 bin e varsa bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz el vermiyorsada olabilecek en yüksek W değerine sahip scooteri seçin (onvo ov12x plus ön arka çift motor. bundan bulursanız çok iyi.)
çok dik bi yerde oturmuyorum çoğunlukla düz burası. 900w segway g2 max 900w fena olmaz diye düşünüyorum sizce?

çok dik bi yerde oturmuyorum çoğunlukla düz burası. 900w segway g2 max 900w fena olmaz diye düşünüyorum sizce?
yokuştan ziyade hızlanma performansı vs. de çok düşük oluyor 1000w altı scooterların. ama bütçeniz çok yeterli olmadığından dolayı dediğim gibi olabilcek en yüksek w lı scooteri seçin. temiz onvo ov12x plus bulursanız çok iyi olur ama.

Segway G2 nominal olarak 450W motor gücüne sahip yani bu demek oluyorki ani hızlanma veya yokuş gibi ekstra güç gerektiren durumlar dışında cihaz 450W da çalışacak. siz en iyisi onvo ov12 bulmaya çalışın bulamazsanızda 800-1000W lık bişey alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,677
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri