2. El Psp Alınır mı?

PwPDaRk

80+
Reaksiyon skoru
20
Gta 6 için xbox series s alıcam 2. Elde ama eski oyunlarıda oynamak in el konsolu almak istiyorum birde o konsolunun rahatlığını merak ediyorum 2. Elde 3000 tl lerde geziniyor sizce alınır mı? pili nekadar gidiyor performansı ps3 ile aynımı? Gta san andreas - vice city gibi oyunlar oynicam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gta 6 için xbox series s alıcam 2. Elde ama eski oyunlarıda oynamak in el konsolu almak istiyorum birde o konsolunun rahatlığını merak ediyorum 2. Elde 3000 tl lerde geziniyor sizce alınır mı? pili nekadar gidiyor performansı ps3 ile aynımı? Gta san andreas - vice city gibi oyunlar oynicam.
alınmaz telefon azıcık ortalama bir şeyse bile ppsspp emülatörü ile çok daha iyi görüntüde istediğin gibi oynarsın

Psp nin temizi nadir satılır bence bi ele al kontrol et yani

Ama psp alıp cidden san andreas vice city mi oynayacaksın usta ya Birsürü nadir oyunu oynayabilecek iken
Git god of war filan destansı serilerden bitir

San andreas vice city Herhangi bir internet kafede crack var zaten oynarsın onları
Girersin internet kafeye ödersin 100-200tl 2-3 saatlik oynarsın 3000tl deilde az bi para ödersin

ps3 ile aynı değil ps3e benzer olan ps vita o kadar fahişe fiyatlı

pspden oynamak emulatorle oynamakla aynı şey degil oyle söyleyenleri cok takma arastir iyi fiyata bul temiz bitane eger sikilirsan geri satarsın zaten

Psp nin temizi nadir satılır bence bi ele al kontrol et yani

Ama psp alıp cidden san andreas vice city mi oynayacaksın usta ya Birsürü nadir oyunu oynayabilecek iken
Git god of war filan destansı serilerden bitir

San andreas vice city Herhangi bir internet kafede crack var zaten oynarsın onları
Girersin internet kafeye ödersin 100-200tl 2-3 saatlik oynarsın 3000tl deilde az bi para ödersin
İlk aklıma gelen oyunu söyledim elime ne gelse oynarım zaten god of war da dahil tabikii.

3000 serisinden almaya calis 3004 olursa en yenisi oyunlara para verme korsanlamak cok kolay bı SD kart takarsın butun oyunları yuklersin

O nasıl olcak psp emülatörü?
internetten oyunu indirip uygulamadan onu seçeceksin bu kadar. Ben çok oyun oynadım. Hatta gow chains of olympus ve gow ghost of spartayı Türkçe oynayarak bitirmiştim

İlk aklıma gelen oyunu söyledim elime ne gelse oynarım zaten god of war da dahil tabikii.
Hani alacaksan psp ye çıkan özel olan oyunları oyna diyorum onun tadı öyle çıkar god of war serisine bayılırım ama 1 2 oyununu vesaire oynayamıyorum ps1 ps2 ps3 ve psp de var

internetten oyunu indirip uygulamadan onu seçeceksin bu kadar. Ben çok oyun oynadım. Hatta gow chains of olympus ve gow ghost of spartayı Türkçe oynayarak bitirmiştim
Ppsspp indirdim oyunu nasıl seçicem internetten nası aratmam lazım yani?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ppsspp indirdim oyunu nasıl seçicem internetten nası aratmam lazım yani?
Ben bu siteleri kullandım sorun olmadı. İnternetten güvenliğini sorgulayabilirsin iyiler. Bazılarında Türkçe yama da olabiliyor onu ismiyle beraber PSP Türkçe yama diye arat. PPSSPP nasıl kullanılır diye videolar var ytde. Zamanında ben de video çekmiştim ama kanal patlamıştı

Geri