Matematik Temelini Sağlamlaştırmak İçin Kitap Önerisi

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar, 1 yıl önce 345 start çözmüştüm ama üstüne hiçbir çalışma yapmadım. Adam gibi temelimi sağlamlaştırmak istiyorum; hangi soru bankasını önerirsiniz?

Antrenman serisinin 1. değil de 2. kitabını düşündüm ama hiç yeni nesil, şekilli denebilecek sorular yok onda; o yüzden kararsız kaldım ama içimden bir ses al çöz diyor.

TYT sınavına girdim ve 5 soruyu zor işaretledim; o derece sorunlu temelim var, bunu göz önünde bulundurun.

antrenmanlarla matematik olur yeni nesil soru zaten senden temel bilgi istemiyor temel bilgiyi unutmayıp soruyu yorumlayıp kullanabilmeni istiyor temelde sorunun olduğunu düşünüyorsan gayet iyi bir seri

Zaten temelin varsa önceden azda olsa cozmussen antrenman gibi sıfırdan başlatan kitaplar zaman kaybı olur. Biraz daha 345 ayarında soru bankası coz mesela acil yayınlari (denemelerini kesinlikle önermiyorum)

Arkadaşlar, 1 yıl önce 345 start çözmüştüm ama üstüne hiçbir çalışma yapmadım. Adam gibi temelimi sağlamlaştırmak istiyorum; hangi soru bankasını önerirsiniz?

Antrenman serisinin 1. değil de 2. kitabını düşündüm ama hiç yeni nesil, şekilli denebilecek sorular yok onda; o yüzden kararsız kaldım ama içimden bir ses al çöz diyor.

TYT sınavına girdim ve 5 soruyu zor işaretledim; o derece sorunlu temelim var, bunu göz önünde bulundurun.
345 soru bankası çözebilirsin ve mert hocanin kampıda çok iyi kitabıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,850
Üyeler
199,233
Son üye
NKDYuhiva

Geri