45 60k Arasında Laptop Önerisi

bayetoo

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
60000
Merhabalar
Günlük kullanım ve genellikle Rust Cs tarzında oyunlar oynuyorum.
Önerebileceğiniz laptop var mı
Asus tuf a16 ryzen 260 5060 lı sistem var 16gb ram 512 hafıza 165hz
Msi var bide vatanda cyborg i7-13450h 5060 lı 32gb ram 1tb hafıza

Peşine 9 taksit alacağım ama hangisini önerirsiniz farklı model varsa söyler misiniz.

kesinlikle bu.
baska secenek daha iyi yok.
cyborg kesinlikle almaman gereken bir mode. GPU gucu cok dusuk

Bende öyle düşünüyorum ama pişman olmam değil mi ya acaba fiyatı düşer mi sence ptt harici Hepsiburada da var 58 bandında trendyolda aynı şekilde peşine paraf karta 9 taksit düşünüyorum ne diyorsunuz

Bende öyle düşünüyorum ama pişman olmam değil mi ya acaba fiyatı düşer mi sence ptt harici Hepsiburada da var 58 bandında trendyolda aynı şekilde peşine paraf karta 9 taksit düşünüyorum ne diyorsunuz
58 fena degil dusme ihtimali konusunda bir sey diyemeyecegim. Akakce den bakabilirsiniz fiyat degisimine ancak daha ucuza vardi bir iki hafta once hatirladigim kadariyla. heps veya trendyoldan alin bence.

Hangi serisi asusun tam olarak peki bir çok modeli var

rust oynuyosanız işlemci çok önemli özellikle masaüstü kısmında x3d serisi işlemciler laptopda da var mı bilmiyorum bu seri ama çok iyi iş çıkarıyor rustta

kesinlikle bu.
baska secenek daha iyi yok.
cyborg kesinlikle almaman gereken bir mode. GPU gucu cok dusuk
Bu var daha iyi seçenek olarak.
Peşin fiyat 9 taksit şartsa bütçeyi 3K arttırmanız lazım.

Merhaba Hp hiç düşünmüyorum aslında iki model arasında çok kaldım Aslında Loq u aldım ama iade ettim rusta bile giremedim yine çok kararsızım

Merhaba Hp hiç düşünmüyorum aslında iki model arasında çok kaldım Aslında Loq u aldım ama iade ettim rusta bile giremedim yine çok kararsızım
Bende şuan aynı tuf ı almayı düşünüyorum hocam ya. Loq bana eskiden anakart yanması vs. Çok sağlam gelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan aynı tuf ı almayı düşünüyorum hocam ya. Loq bana eskiden anakart yanması vs. Çok sağlam gelmiyor.
Gerçi sanırım sonraki modellerinde falan düzelttiöier birde AMD olanlarında ama bir modelinde de baterry drain vardı gibi hatırlıyorum ama hangisi bilmiyorumda serviste değiştiriyorlar mıydı bir şey vardı gibi öyle.

Çok kafa karıştırıcı şeyler ya
loqu aldım i7 13.nesil hx 17.3 5060 lı çok güzel Laptop ama abi bi rusta giremedim ve cihaz çok ısınıyordu moralim bozuldu iade ettim şimdide 9 taksit seçeneği ile a16 yı aldım kargoda yine çok kararsızım ya siz olsanız ne yaparsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus a16 61 bin
Loq 67 bin
İkiside 9 taksit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,458
Üyeler
199,162
Son üye