bu fiyata alınabilecek en kaliteli paneli arıyorum
![]()
Tam bütçene uygun, tercih edebilirsin. Peşin fiyatına 9 taksit imkanı da var bazı kartlara.
pivot şart bence hocam![]()
AOC Q27G42ZE 27" 260 Hz 0,3ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS
AOC Q27G42ZE 27" oyuncu monitörü, 2560x1440 piksel çözünürlük ve hızlı IPS teknolojisi ile üstün performans sunar. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
hoparlör kullanmayacağım için bu modeli almak daha mantıklı geldi gibi bana , nit ayarı ve yükseklik ayarı dışında bir farkı yok panel olarak
Bu modelde pivot özelliği yok ama panelleri aynı tercih sizin.![]()
AOC Q27G42ZE 27" oyuncu monitörü, 2560x1440 piksel çözünürlük ve hızlı IPS teknolojisi ile üstün performans sunar. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
hoparlör kullanmayacağım için bu modeli almak daha mantıklı geldi gibi bana , nit ayarı ve yükseklik ayarı dışında bir farkı yok panel olarak
pivot özelliğini kullanacağımı sanmıyorum bide bu oc ile hertz yükselme olayında görüntüde bozulma yada ghosting olmuyor mu. attığın monitör 320hertze oc ile çıkıyorsa native hz 240 olmuyor mu 16:9 monitör olduğu içinpivot şart bence hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ktc h27e6 derim milli monitörümüzdür kendisi
native hz 300. 320 ile oc oluyor görüntüde bozulma oluyor mu bilmiyorum ama renk gamutu olarak segmentinin en iyi paneline sahip.pivot özelliğini kullanacağımı sanmıyorum bide bu oc ile hertz yükselme olayında görüntüde bozulma yada ghosting olmuyor mu. attığın monitör 320hertze oc ile çıkıyorsa native hz 240 olmuyor mu 16:9 monitör olduğu için
![]()