Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil

indirdiğin veya mail yoluyla tıkladığın bir şeyden trojan yemişsindir hesap bilgilerine de keylogerla ulaşmış olabilir benim aklıma bunlar geliyor en yaygın scamlerden birisi mailini ve hesaplarını ele geçirdikten sonra sana seni tehdit eden karşılığında para istediği bir mail atar.
o an müdahale ettim gmail şifreyi değişip iki faktörü açıp bağlı olan hesapları çıkardım ve pcde zaten gmaili kapattım giriş yapmadim çaldığı şeyler ubisoft olan Rainbow steamden almıştım o Steam pcdeki gmail bağlı değildi Allah'tan, battlenetteki oynadığım owerwatch ,birde EFTarkovun şifreyi değişmişti ama sonra değiştim şifresini sadece iki faktör açtı sanırım mail gelmio sadece değişmek istediğimde

o an müdahale ettim gmail şifreyi değişip iki faktörü açıp bağlı olan hesapları çıkardım ve pcde zaten gmaili kapattım giriş yapmadim çaldığı şeyler ubisoft olan Rainbow steamden almıştım o Steam pcdeki gmail bağlı değildi Allah'tan, battlenetteki oynadığım owerwatch ,birde EFTarkovun şifreyi değişmişti ama sonra değiştim şifresini sadece iki faktör açtı sanırım mail gelmio sadece değişmek istediğimde
Ubisoft destek ile iletişime geçebilirsin hesap çalınması konusunda hassalardı diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,380
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri