baldik
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
KTC de AU Optronics (AUO) firması panelleri kullanıyor ben F/P açısından 6399 a KTC H27T22C 27 tercih ettim. LG bu fiyatlara düşse LG alacaktım.Bunlar yerine bence LG G6 alınmalı
KTC de AU Optronics (AUO) firması panelleri kullanıyor ben F/P açısından 6399 a KTC H27T22C 27 tercih ettim. LG bu fiyatlara düşse LG alacaktım.Bunlar yerine bence LG G6 alınmalı
hangisi hocam link atar mısın samsung g65 var onunla karıştırmış olmayasınBunlar yerine bence LG G6 alınmalı
tüm modellerde LG panel yok. H27T22C ve H27E6 'da BOE var diye biliyorum belki farklı modellerde LG panel vardır.KTC de LG panelleri kullanıyor ben F/P açısından 6399 a KTC H27T22C 27 tercih ettim. LG bu fiyatlara düşse LG alacaktım.
evet bu modelde BENQ paneli kullanmış düzelttim tekrardanhangisi hocam link atar mısın samsung g65 var onunla karıştırmış olmayasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tüm modellerde LG panel yok. H27T22C ve H27E6 'da BOE var diye biliyorum belki farklı modellerde LG panel vardır.
ölü piksel testi yaptığımda yeşil beyaz turkuaz sarı renklerinde gözüküyor, ara renklerden birinde o piksel pembe gözüküyorduhangi renk de gözüküyor 1 pixel
ben aldım geçen hafta çok memnunum herkese tavsiye ederimArkadaşlar bunu da değerlendirin https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html
Niye kariştirmiş olayim ?hangisi hocam link atar mısın samsung g65 var onunla karıştırmış olmayasın
tüm modellerde LG panel yok. H27T22C ve H27E6 'da BOE var diye biliyorum belki farklı modellerde LG panel vardır.
hangisi hocam link atar mısın samsung g65 var onunla karıştırmış olmayasın
PC hocası bu modeli inceledi arka kapağını söktü boe panel çıktı fakat bu panelden çıkması kötü olduğu anlamına gelmez bu Marka panel zaten en büyük üreticilerden birisiNiye kariştirmiş olayim ?
Ben zaten LG panel demedim kiPC hocası bu modeli inceledi arka kapağını söktü boe panel çıktı fakat bu panelden çıkması kötü olduğu anlamına gelmez bu Marka panel zaten en büyük üreticilerden birisi
Ben muhtemelen size yazmadım genel herkese yazdım herkesin bilgisi olsunBen zaten LG panel demedim ki