Hawk Gaming, Yaşanmışlık.. Grafik Tasarım

Herkese Merhaba,

Forum paylaşımınızı ve bugün tarafımıza ilettiğiniz mesajı inceledik.

Öncelikle kayıtlarla sabit olan noktaları hatırlatmak isteriz: 23 Ağustos 2025'te ilettiğiniz case çalışmanız yalnızca değerlendirme amacıyla incelenmiş, hiçbir şekilde kullanılmamıştır ve kullanılmayacaktır. 2 Eylül'deki sorunuz üzerine ve 11 Eylül 2025'te süreç durumu hakkında tarafınıza yazılı bilgilendirme yapılmış, siz de bu bilgilendirme için teşekkür etmiştiniz. Dolayısıyla "hiçbir dönüş yapılmadı" ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır. Pozisyon sonucuna dair nihai bildirimin gecikmesi ise haklı bir eleştiridir; bu konuda süreçlerimizi güncelledik.

Bugünkü mesajınızda yer alan, forum içeriğinin tüm çalışanlarımıza iletileceği ve yayıncılara bütçe ayrıldığı yönündeki ifadeler tarafımızca kayıt altına alınmıştır. Eleştiri hakkınıza saygı duyuyoruz; ancak gerçeğe aykırı içeriğin organize şekilde yayılması eleştiri kapsamında değerlendirilemez. Bu noktada yasal haklarımızın saklı olduğunu belirtmek durumundayız.

Konuyu karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çözmeyi tercih ederiz.

Mesajınız için teşekkür ederim.

11 Eylül tarihindeki yazışmada tarafıma sürecin henüz sonuçlanmadığı yönünde bilgi verilmişti. Benim forum paylaşımında ifade etmek istediğim husus da buydu. O tarihte başvurumun kabul veya reddedildiğine ilişkin nihai bir bilgilendirme yapılmamıştı.

Paylaşımımda yer alan ifadeler, yaşadığım başvuru süreci ve gözlemlerim sonucunda oluşan kişisel değerlendirmelerimi yansıtmaktadır. Nitekim paylaşımımda da "bunun ücretsiz fikir toplamak gibi bir yönteme dönüştüğünü düşünüyorum" ifadesini kullandım. Burada kesin bir vakıa ileri sürmekten ziyade, yaşadığım deneyim doğrultusunda oluşan kanaatimi paylaştım.

Bu değerlendirmemin oluşmasında yalnızca kendi deneyimim değil, benzer süreçler yaşadığını ifade eden başka adayların paylaşımları da etkili olmuştur. Elbette herkes kendi deneyimi doğrultusunda değerlendirmesini yapacaktır.

Forum konusunu yayıncılarla paylaşabileceğimi belirtmem ise kamuya açık bir içeriğin paylaşılabileceğini ifade etmekten ibarettir. Bunun, gerçeğe aykırı bilgi yaymaya yönelik organize bir girişim olarak değerlendirilmesini kabul etmiyorum.

Süreçlerinizde iyileştirme yapıldığını belirtmeniz olumlu bir gelişmedir. Ben de yaşadığım deneyimi ve buna ilişkin kişisel değerlendirmelerimi kamuya açık bir platformda paylaşma hakkımı kullandım.

--Açıkçası, şu an ürünleriniz X sitesinde indirimde olmasına ve bir koltuğa ihtiyacım bulunmasına rağmen, yaşadığım başvuru süreci nedeniyle sipariş verme konusunda istek duymuyorum. Bunu bir tehdit veya yaptırım amacıyla değil, süreçten etkilenen bir tüketici olarak hissettiğim güven kaybını ifade etmek için paylaşıyorum.

Ayrıca, "Konuyu karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çözmeyi tercih ederiz." ifadenizi ben de iyi niyetli bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum. Bu doğrultuda, bundan sonraki süreçte iş başvurularında, özellikle X sitesinde zaman zaman adaylar tarafından dile getirilen ve benim de yukarıda bahsettiğim endişelere yol açan başvuru ilanlarına karşı gerekli hassasiyetin gösterilmesini temenni ederim. Süreçlerin daha şeffaf ve zamanında yürütülmesi hem adaylar hem de markanız açısından daha sağlıklı olacaktır.

@Abdullah Hacıgül

Yapıcı ve açık yanıtınız için teşekkür ederiz.

Nihai sonuç bildiriminin zamanında yapılmaması konusunda haklısınız; bu eksikliği kabul ettik ve case aşamasına geçen her adaya yazılı sonuç bildirimi yapılmasını süreçlerimizde zorunlu adım haline getirdik. Bu değişiklikte paylaştığınız geri bildirimin payı var.

Yorumlarda gündeme gelen HM420 konusuna da kısaca açıklık getirelim: HM420'nin gövde ve endüstriyel tasarımı, üretici ortağımızın platformuna dayanan ve başvuru süreçlerinden bağımsız yürütülmüş bir geliştirmedir; lansman görselleri de kendi ekibimizce, tarihli kaynak dosyalarıyla belgelenebilir şekilde hazırlanmıştır. Tekrar belirtmek isteriz ki hiçbir aday çalışması herhangi bir ürünümüzde veya görselimizde kullanılmamıştır.

İşe alım süreçlerinin adayların emeğine saygılı, şeffaf ve zamanında yürütülmesi temennisine aynen katılıyoruz; bu bizim için de bağlayıcı bir taahhüttür. Koltuk konusundaki hislerinizi de anlıyoruz; karar elbette sizin, kapımız her zaman açık.

Size kariyerinizde başarılar diliyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,488
Üyeler
199,170
Son üye
bayramses

Geri