Sfx Psu İçin Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Merhaba dün akşam İncehesap üzerinden bir tane güç kaynağı aldım Lian Li SFX PSU Ryzen 7 9800X3D ve 4070 ekran kartına sahibim ve anakartım: MSI Pro B850S WI-FI6e ATX anakart. Kasa da değiştirmeyi düşünüyorum. PSU beyaz olduğu için eğer varsa uygun kasa beyaz olabilir. Yoksa da her renge açığım. Uygun kasa modelleri hangisidir? Bütçe; en fazla 7k.

Bu powerı aldığınıza göre kasa boyutunda düşüşe gideceğinizi düşünüyorum. Aksi halde bu powerı almanın hiçbir mantığı yok. Bu tip powerlar istisnai kasalar dışında kablo uzunluğu açısından atx kasalarda yetersiz kalır. O yüzden ya uzatma kablolara ihtiyacınız olacak yada matx kasalara veya daha da küçülme hedefiniz varsa mini-itx kasalara yönelmeniz gerekecek. Bu da anakartınızı da değiştirmeniz gerekliliğini doğuracaktır.

Anakart değişmeden bu işi nasıl yaparım derseniz seçenek çok az. Aşağıdaki kasa gpu dışında uzatma kablo gerektirmeden powerı kullanmanıza imkan tanıyabilir.

Bu powerı aldığınıza göre kasa boyutunda düşüşe gideceğinizi düşünüyorum. Aksi halde bu powerı almanın hiçbir mantığı yok. Bu tip powerlar istisnai kasalar dışında kablo uzunluğu açısından atx kasalarda yetersiz kalır. O yüzden ya uzatma kablolara ihtiyacınız olacak yada matx kasalara veya daha da küçülme hedefiniz varsa mini-itx kasalara yönelmeniz gerekecek. Bu da anakartınızı da değiştirmeniz gerekliliğini doğuracaktır.

Anakart değişmeden bu işi nasıl yaparım derseniz seçenek çok az. Aşağıdaki kasa gpu dışında uzatma kablo gerektirmeden powerı kullanmanıza imkan tanıyabilir.

teşekkür ederim bu psu almamdaki sebep kasanın evde masa altında olup kasa değişip temiz bir macun ve temizlikle sehpa veya masa üstüne alıp kasanın hava akışını sağlamak bunula beraber bu psu almamın sebebi biraz aslında bilgisizlik ama uygun kasa var diye gördüm ama bulamadım teşekkür ederim

Geri