Öneri Masaüstü Bilgisayarda Kullanmalık (Oyun, Dizi, Müzik Vs.) Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Zaris

80+
Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar bir ara sırf bu amaçla KZ EDX PRO X kulakiçi kulaklık aldım ama nedense hep o telefon kulaklıklarını bilgisayarda kullanınca hissettiğiniz ses yankılanması ve bir kalitesizlik olur ya ondan hissettiğim için kullanmaya devam etmedim ama bunların mutlaka headset kulaklıklar gibi güzel ses verenleri vardır diye düşündüm ama öneri olmadan kendi kafama göre almak istemiyorum bu sefer.

Fiyat performans önerileriniz var mı acaba? Yoksa headset'ten aldığım sesi kulakiçi kulaklıklardan asla alamam mı dersiniz?

10 bin TL'ye kadar iemler daha iyi fp açısından. Bütçeni ve aradığın şeyi söylersen ona göre tavsiye verebilirim

10 bin TL'ye kadar iemler daha iyi fp açısından. Bütçeni ve aradığın şeyi söylersen ona göre tavsiye verebilirim

Aklımda 2-3k civarı bir şeyler var ama bu kulakiçi kulaklıklarda fiyat performans dediğimiz rakamlar neye tekabül ediyor onu da tam bilmiyorum işin aslı, hayatım boyunca headset kullandığım için 2 bin liraya havit headset alsam memnun kalır kullanırım ama bunları bilmiyorum.

Aklımda 2-3k civarı bir şeyler var ama bu kulakiçi kulaklıklarda fiyat performans dediğimiz rakamlar neye tekabül ediyor onu da tam bilmiyorum işin aslı, hayatım boyunca headset kullandığım için 2 bin liraya kulakiçi kulaklık alsam memnun kalır kullanırım ama bunları bilmiyorum.
10k'ya kadar kulaküstü ve iemde daha fpler dedim. Ülkemiz için diyorum tabii 10kya alacağın kulaküstü sesi 4-5kya alabiliyorsun iemlerde. 3k bütçen varsa cadenza ii veya kefine klean sv öneririm.

İncelemeye bir bak çoğu şey netleşir. Kz'den memnun olmaman çok anormal değil. Qc sorunları ve silent revisionları ile meşhur bir firma. Ayrıca hepsinde anlamsız bir metalik tını var. Bütün bunların haricinde doğru boyda silikon takmak çok önemli.

10k'ya kadar kulaküstü ve iemde daha fpler dedim. Ülkemiz için diyorum tabii 10kya alacağın kulaküstü sesi 4-5kya alabiliyorsun iemlerde. 3k bütçen varsa cadenza ii veya kefine klean sv öneririm.

İncelemeye bir bak çoğu şey netleşir. Kz'den memnun olmaman çok anormal değil. Qc sorunları ve silent revisionları ile meşhur bir firma. Ayrıca hepsinde anlamsız bir metalik tını var. Bütün bunların haricinde doğru boyda silikon takmak çok önemli.
Teşekkürler hocam ben bir bakayım incelemesine, sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri