Steam'den Oyun Almak Mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
1
Şu zamana kadar oyunları hep ya paylaşımlı olarak kendi hesabım olmadan offline oynadım ya da başka şekillerde. Şu günlerde kendi oyunlarım olmaması canımı sıkıyor Steam hesabımda. Çok yüksek gelirli biri değilim ama yeni PC topladım 100 bin TL falan gitti madem o kadar para gitti oyunlar da benim olsun istediğim zaman tek hesaptan girebileyim istiyorum. Hala Steam'den oyun alınır mı? Mesela şimdi kingdom come 1 aldım beğenirsem 2'yi de alırım dşye düşünüyorum 1000TL de olsa. 30TL ile arasında fark olsa da.

Şu zamana kadar oyunları hep ya paylaşımlı olarak kendi hesabım olmadan offline oynadım ya da başka şekillerde. Şu günlerde kendi oyunlarım olmaması canımı sıkıyor Steam hesabımda. Çok yüksek gelirli biri değilim ama yeni PC topladım 100 bin TL falan gitti madem o kadar para gitti oyunlar da benim olsun istediğim zaman tek hesaptan girebileyim istiyorum. Hala Steam'den oyun alınır mı? Mesela şimdi kingdom come 1 aldım beğenirsem 2'yi de alırım dşye düşünüyorum 1000TL de olsa. 30TL ile arasında fark olsa da.
Birini aramak için Telefon gereklimi gibi bir soru olmuş

Tabi ki kişisel hesabının olması iyi olur ara sıra oyun alıp oynarsın birikir kütüphanen hem de başkasına muhtaç kalmazsın indirimlerde oluyor zaten genellikle, bence kişisel olarak kullanmaya başla keyfine bak

Yeni çıkmış oyunlar fazla pahalı fakat eski oyunlar iyi indirime giriyorlar. 3-5 dolara düşen baya iyi oyunlar oluyor. Bu arada kingdom come 1 ve 2 mükemmel oyunlar, tek tavsiyem biraz zaman ver oyuna

Geri