Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming B850m-Plus Wi-Fi AMD Am5 M-Atx (İkinci El Alacağım Yardım.)

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar ikinci el bir anakart alacağım internette araştırırken alacağım ürünle internetteki görseller arasında farklılık gördüm. (Ekte görünmektedir.)
Pch soğutma bloğu değişik görünüyor satıcıya sorduğum zaman anakartın üzerindeki orjinal soğutucuyu soğutması iyi olmadığı için değiştirdiğini söyledi. Açıkçası çok inandırıcı gelmedi orjinalide durmuyor diyor.
Sizin fikirleriniz nelerdir ? Elimde işlemci olmadığı için deneyerek alamıyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-10 at 14.37.21.webp
    WhatsApp Image 2026-07-10 at 14.37.21.webp
    98.1 KB · Hit: 28
  • WhatsApp Image 2026-07-10 at 14.43.09.webp
    WhatsApp Image 2026-07-10 at 14.43.09.webp
    91.3 KB · Hit: 29
Knk oC yapmış olabilir bahsettiğin yer aşırı ısınan bı yer değil başka anakartlara bakmanı öneririm yada force b850 bin düşmesini bekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar ikinci el bir anakart alacağım internette araştırırken alacağım ürünle internetteki görseller arasında farklılık gördüm. (Ekte görünmektedir.)
Pch soğutma bloğu değişik görünüyor satıcıya sorduğum zaman anakartın üzerindeki orjinal soğutucuyu soğutması iyi olmadığı için değiştirdiğini söyledi. Açıkçası çok inandırıcı gelmedi orjinalide durmuyor diyor.
Sizin fikirleriniz nelerdir ? Elimde işlemci olmadığı için deneyerek alamıyorum.

Hiç bulaşma bende ikinci el aldım ama şimdiki aklım olsa almazdım sana tavsiyem git direk sıfır al cuma gününü bekle incehesap gaming gecesinde her hafta birkaç tane anakart satıyorlar hoşuna gideni alırsın. Basit bir parça değil sonuç olarak tüm bilgisayar anakartın üzerine inşa ediliyor.

Anakartta çok fazla macera aramayın arkadaşlar. Çok fazla komponente sahip, satın alsanız bir sorun olsa bile farketmeniz günleri alabilir. İşlemcide rahat davranabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,627
Üyeler
199,201
Son üye
hasansaygılı

Geri