2500 TL Ye Hangi Mouse Alınmalı

chainfoot

80+
Reaksiyon skoru
88
2500 tl butcem var zamanında a9 kullanmıştım bozulduğu için yeni bir mouse arayışına geçtim biraz araştırdım su 3 modeli buldum siz hangi mouseyi önerirsiniz

2500 tl butcem var zamanında a9 kullanmıştım bozulduğu için yeni bir mouse arayışına geçtim biraz araştırdım su 3 modeli buldum siz hangi mouseyi önerirsiniz
Darmosharkı falan salla hocam. Bu bütçede Aula v9 tabii kide. Sadece Aula'nın hangi modellerine bakacağını seçmen lazım.

Hocam geminiye sordum aulanin hangi modeli a9 a en çok benziyor diye pro plus dedi benim içimde de undirimlerle birlikte ultra almak vardı pro plus iyi midir
Hocam ona sizin karar vermeniz lazım. Çok bir farkları yok. Buradan 6 modele de bakabilirsiniz. Yapay zekayı sallayın. Bi halt bilmiyor. Kendi gözünüzle bakın ve seçin derim. Benim fikrimi sorarsanız ben tabii ki V9 Ultra derim ama mouseu ben değil siz alıyorsunuz. Sizin kararınız ne?
Screenshot_20260706_182434.webp

valla hocam biz v9 pro plus aldık çok memnunuz 2100 TL'ye aldık kalitesi falan güzel yalnız yazılımı bok gibi haberin olsun pro ile pro plus arasındaki tek fark boyut

Aslında aula v9 pro plus alcam da o fiyata daha iyi bir mouse alabilirim.gibi geliyor nedense çok içime sinmedi
İsmini ilk defa duyduğun için güven vermiyor olabilir ama f/p markadır endişelenme zaten bu fiyattaki mouseların özellikleri hep aynıdır tek fark malzeme kalitesi olur aula f/p olduğu için malzemeden biraz kısıyor ama dandik plastik de değil aulayı alabilirsin

8k mouseler bilgisayarı yormuyor mu bence pil ömrü uzun mouse al geç
Hocam zaten 8k da kullanınca ms artiyormus Ben 4k ya da 2k da kullanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsmini ilk defa duyduğun için güven vermiyor olabilir ama f/p markadır endişelenme zaten bu fiyattaki mouseların özellikleri hep aynıdır tek fark malzeme kalitesi olur aula f/p olduğu için malzemeden biraz kısıyor ama dandik plastik de değil aulayı alabilirsin
Bilmiyorum atk a9 plus vardı valoda ateş etmeye basınca basılı kalmaya falan başladı bunda da o tarz bisey olmasını istemiyorum bide son param tek şansım var .Yani dusuncem soyle 1k falanda benim işimi çözecektim ben böyle uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum eger derseniz aula iyidir başını agritmaz alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri