🔥İndirim Thunderobot G80 Tmr Gamepad 3979tl

Bende 2 tane dualsense var herşeyin yeri tadı farklı birde ikinci el önerme işini bıraksak mı artık başkasının elinde saatlerce durmuş gamepad'i kullanma fikri bile tüylerimi diken diken ediyor
çoluk çocuk oynadıysa bir şey olmaz ya

ne kadar iyi olursa olsun tamamen xbox tasarımını kullananlar çok replika hissettiriyor bakarken
Konudaki kolu bilmiyorum fakat birebir xbox tasarımı olan flydigi direwolf 4 kullanıyorum, xbox 9. Nesil koldan geçtim pcde. Direwolf 4 fersah fersah daha iyi kol. Xboxda tuşlarında gecikme var, kolu açarsın geç bağlanır, trigger ve sticklerde çok fazla deadzone var ve tuş kalitesi nerdeyse berbat.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Konudaki kolu bilmiyorum fakat birebir xbox tasarımı olan flydigi direwolf 4 kullanıyorum, xbox 9. Nesil koldan geçtim pcde. Direwolf 4 fersah fersah daha iyi kol. Xboxda tuşlarında gecikme var, kolu açarsın geç bağlanır, trigger ve sticklerde çok fazla deadzone var ve tuş kalitesi nerdeyse berbat.
teknik olarak zaten neredeyse çoğu kol sadece ismi çıkmış ps ve xboxtan iyi ama tamamen aynı renk ve tasarımı kullanınca çok replika görünüyor.

@GGbaba Hocam bugün ya da yarın sipariş vericem. Hep indirim kodunu size sorduğum için. Size son kez danışayım. Güzel bir indirim kodunuz var mıdır? 2000tl veya 2500tl üstü. Amazon-Beymen-Media Markt olur. https://fifineturkiye.com/cart fifine'ın kendi sitesinden de kod olur. Büyük ihtimal çıkmaz ama.

Bugün gelmedi hiç kod valla gelirse yazarım buraya sepet tutarı ne olacak senin
Hocam sepet tutarı şöyle normalde beymenden alacaktım ama beymende 4 taksit imkanı var. Ana satıcı değil ve 2200 lira kargoyla birlikte.
E orijinal sitesinde sadece 50 tl fazlasına distribütör garantili + 12 taksitli alma şansım var. O yüzden Büyük ihtimal orijinal sitesinden alıcam. Zaten beymen ve fifine türkiye hariç 2500tl den başlıyo fiyatlar. Ancak hocam siz 300-500tl arası beymen veya amazondan (biliyorum çok zor) bi kod bulursanız fifine h6ya da kayabilirim. Ana sitesinde pahalı ancak diğer sitelerde makul Fifine h6 Beymende kargoyla 2900 amazondada 2900. 300-500 arası kod gelirse 250-300tl fazla verip Fifine h6 alırım. Sepet tutarı yani 2250 fifine türkiye ile 2900 amazon-beymen olarak değişiyor.

Hocam sepet tutarı şöyle normalde beymenden alacaktım ama beymende 4 taksit imkanı var. Ana satıcı değil ve 2200 lira kargoyla birlikte.
E orijinal sitesinde sadece 50 tl fazlasına distribütör garantili + 12 taksitli alma şansım var. O yüzden Büyük ihtimal orijinal sitesinden alıcam. Zaten beymen ve fifine türkiye hariç 2500tl den başlıyo fiyatlar. Ancak hocam siz 300-500tl arası beymen veya amazondan (biliyorum çok zor) bi kod bulursanız fifine h6ya da kayabilirim. Ana sitesinde pahalı ancak diğer sitelerde makul Fifine h6 Beymende kargoyla 2900 amazondada 2900. 300-500 arası kod gelirse 250-300tl fazla verip Fifine h6 alırım. Sepet tutarı yani 2250 fifine türkiye ile 2900 amazon-beymen olarak değişiyor.
Amazonda ki kodlar kulaklık mikrofon falan geçmiyor hocam ya 2 aydır elektronik bilgisayar hariç geliyor hep

Amazonda ki kodlar kulaklık mikrofon falan geçmiyor hocam ya 2 aydır elektronik bilgisayar hariç geliyor hep
Canın sağolsun hocam düşerse, düşmezse hiç sıkıntı yok.

Ürün daha önceden açılmış geldi iade ediyorum kutunun içindeki bütün poşetler yırtılarak açılmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,274
Üyeler
199,328
Son üye
borathez

Geri