2500 TL Ye Hangi Mouse Alınmalı

Ciddi diyorum kaydırmaz yüzeyi çıkmış g300s o aldığım atk a9 plustan daha iyi iş çıkarıyordu. Fare yatay eksende biraz, çapraz ve dikey eksende çok takılma yapıyordu. Ve dikey ile yatay eksendeki dpi hızı aynı olduğu halde dikey eksen çok yavaşmış hissi de veriyordu. Ayrıca şikayetvar yorumlarını da inceleyebilirsin eğer merak ediyorsan. Yok şu özellik var yok bu özellikmiş diye demekki bu farelere dokunmamak lazımmış. Kendime bi razer kablosuz alıp geçerim büyük ihtimal ya da glorious model o kablolu alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O ilk batch A9 Plus'lar için geçerli o sorunu düzeltti ATK. LOD ayarıyla oynayınca cozuyorlar insanlar yeni batch A9 Plus'larda. Saçma bir neden olmuş.

Ayrıca A9 Plus 3395 kullanıyor ne alaka 3950 ile 3955? Glorius ve Razer farklı bir marka sensör mü kullanıyor?

Mouse u 2 hafta önce aldım kullandım

Tamam kronik sorun olduğunu göstermez bu. Sorun yaşayanlardan çok sorun yasamayanlar var zaten sorun yaşayanların çoğu ilk batch kullanıcılar. Bende de var A9 Plus taş gibi oynuyorum oyunumu kullanıyorum gündelik.

Evet farklı sensörler kullanıyorlar. Model o mesela

Model O PMW3360 kullanıyor iyi bir sensör değil ve kronik Omron 20M switch kullanıyor.

Razer ise sensörü PixArt'tan alıp modluyor. Çoğu marka PixArt'tan alıyor zaten sensörleri kendilerine lisanslıyorlar.

Tamam kronik sorun olduğunu göstermez bu. Sorun yaşayanlardan çok sorun yasamayanlar var zaten sorun yaşayanların çoğu ilk batch kullanıcılar. Bende de var A9 Plus taş gibi oynuyorum oyunumu kullanıyorum gündelik.

Model O PMW3360 kullanıyor iyi bir sensör değil ve kronik Omron 20M switch kullanıyor.

Razer ise sensörü PixArt'tan alıp modluyor. Çoğu marka PixArt'tan alıyor zaten sensörleri kendilerine lisanslıyorlar.
Kanka bir örnek veriyim. Patates bir bilgisayar güçlü olmadığı için gta 5 açamasın ama minecraft açabilsin. Güçlü bir bilgisayar ise gta 5 gibi birçok oyunu açabilsin ama içindeki bir sorundan dolayı minecraft açamasın. Ve ben de minecraft oynamak istiyorum diyelim. Sonuç, patatesi seçerdim. Fare konusunda da böyle. Farenin ne kadar iyi olduğu bir yerden sonra önemli değil benim için. Ilk önce istediğim temel fonksiyonları yapabilsin, ondan sonra diğer özellikleri gelsin. 2000 TL'ye kablosuz mouse alacağıma mesela attackshark bu mantıkta ben aynı fiyata 100 gram olsada g502 alırım. Ben "bunun alternatifi" olarak öne çıkan mouselar almak istemiyorum ayrıca. Bana taklit değil kendi orijinal ürünlerini çıkarsınlar. Mesela "superlight'e yakın, daha hesaplı versiyonu" olarak çıkan mouselara artık ilgim yok. Zaten bir tane yabancıda şu an dediğim görüşe benzer bir video yapmıştı tüm superlighte benzeyen mouseları almıştı. Ki şu da var herkes illede attackshark tarzı mouselara yönelecek diye bir şart da yok

Shape karşılaştırmasını buradan yapabilirsin hocam

Yani ben asla yi mi alayım
Hocam ben marka değiştirmemenizi tavsiye ederim. Size aulanın Paw 3950lu modelini de önerdim. İlla 200 300 koyacaksanız aulanın üstüne koyup yine aula alın derim. Auladan şaşmayın bence ama yine de sizin kararınzız ben karışmam ama kesinliklr aula v9 modellerinden alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,380
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri