Çözüldü✓ Sessiz ve Kaliteli Psu Tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
İyi günler herkese.
RX 9070 XT + Ryzen 7 7800X3D sistemim var, yeni topladım. Tek eksiğim PSU kaldı.
Amazon’da 10K TL hediye çekim var. 1000W bir PSU olarak hangi modeli önerirsiniz?
Önceliğim sessiz çalışması, kaliteli ve uzun ömürlü bir model olması. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.​

İyi günler herkese.
RX 9070 XT + Ryzen 7 7800X3D sistemim var, yeni topladım. Tek eksiğim PSU kaldı.
Amazon’da 10K TL hediye çekim var. Hangi PSU modelini önerirsiniz? 850W mı yoksa 1000W mı tercih etmeliyim?
Önceliğim sessiz çalışması ve kaliteli, uzun ömürlü bir model olması. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.​
1000w almaya bak ilerisi için

10k tl çek tek kullanımlık mı, mesela 5 binlik bir şey alınca da bitiyor mu direkt? hiç çekim olmadı bilmiyorum :( ona göre öneri yapıcam

10k tl çek tek kullanımlık mı, mesela 5 binlik bir şey alınca da bitiyor mu direkt? hiç çekim olmadı bilmiyorum :( ona göre öneri yapıcam
10 K çek o fiyatı geçmediği sürece istediğini alırsın iki tane 5 lik al gibi mesela süre sorunu yok.

10 K çek o fiyatı geçmediği sürece istediğini alırsın iki tane 5 lik al gibi mesela.
Tam anlamadım
Mesela 5 binlik bir şey aldın kalan 5 bini geri veriyor mu çek olarak falan yoksa çöpe mi gidiyor? 10 bine alabileceğin en iyi psu'yu mu arıyorsun yani yoksa 1000w olsun iyi olsun daha ucuza da alabilirim şeklinde mi?

Tam anlamadım
Mesela 5 binlik bir şey aldın kalan 5 bini geri veriyor mu çek olarak falan yoksa çöpe mi gidiyor? 10 bine alabileceğin en iyi psu'yu mu arıyorsun yani yoksa 1000w olsun iyi olsun daha ucuza da alabilirim şeklinde mi?
10K’ya kadar olabilir. Şimdi 850W alsak ileride değiştirmek gerekebilir, sistem belli olmaz. 1000W almak ilerisi için daha garanti olur. 1000W olsun, sisteme uyumlu bir model arıyorum.
Son olarak, en azından kaliteli olsun. 45-50K’lık bir performans beklemiyorum zaten ama ani elektrik durumlarında (olmaz inşallah) sorun yaratmasın, sessiz olsun. Şimdilik beklentim bu yönde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri