3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

780k ya 2011 C180 almıştık felaket arabaydı Mercedesten şaşmamak lazım ucuz fiyata bile lüksü yaşatan bir arabaydı hem arkadan çekişli gazı verdin mi arkaya yapıştırıyordu hem direksiyon açısı fazla dar yerlerden çıkmak diğer araçlara nazaran daha rahat olur sokak arası dönüşler daha rahat olur

Tabii ki g22 çok gösterişli çok daha teknolojik araçtır zaten g20 ile aynı araç diyebiliriz motor olarak düşünecek olursak. Ben g20yi görünüş olarak daha çok seviyorum çift böbrek tasarımını ben çok yakıştıramadım zaten 3 milyon civarına da makyajsızları geliyordur bence makyajda biraz daha topladılar ama seçim yine size kalmış. Temiz bir f33 daha çok öneririm şahsen
Peki bunlarım periyodik bakımı falan tuzlu mu?

Hız mı görünüş mü önemli?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa ikiside mi

G22 lerde çok hoşuma gidiyor bbs fi-r jantları çok yakıştırıyorum

Hocam g22 nasıldır sizce
g22 de güzel ama 3m ye temizini imkanı yok bulamazsın coupe istiyorsan 80-90k kmdekiler bile 4 den baslıyor eski ekranlılar biraz daha ucuz tabi

şu an benim tavsiyem g20 alman olacaktır su kaçakları dışında bilinen hiç bir sıkıntılı kronigi yok yazılıma ve modifiye cok acık genç işi mutlu edecek ve bakımları diger araclarla yaklaşık olarak aynı fiyat ve piyasası canlı bir araba

• Beğen
Reaksiyonlar: liba
Hız mı görünüş mü önemli?

Yoksa ikiside mi
Hız pek önemli değil amacım görünüş

g22 de güzel ama 3m ye temizini imkanı yok bulamazsın coupe istiyorsan 80-90k kmdekiler bile 4 den baslıyor eski ekranlılar biraz daha ucuz tabi

şu an benim tavsiyem g20 alman olacaktır su kaçakları dışında bilinen hiç bir sıkıntılı kronigi yok yazılıma ve modifiye cok acık genç işi mutlu edecek ve bakımları diger araclarla yaklaşık olarak aynı fiyat ve piyasası canlı bir araba
Yazılım attırmam da öne coilover arkaya spor yay bi de 19 jant atar yoluma bakarım

G20 . Hayata bir kere geliyoruz diyip 350Z alırdım sürekli iyi bir gelirim varsa

Hız pek önemli değil amacım görünüş

Yazılım attırmam da öne coilover arkaya spor yay bi de 19 jant atar yoluma bakarım
önemli olan görünüş ise bmw z4 al geç

Temiz G20 alırım ardıma bakmam.

Biraz daha oyun istiyorsam Golf R düşürmeye çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,565
Üyeler
199,188
Son üye
Forbiddeninpederi

Geri