Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 505
Buna uygun kasa almaya bile değer ya, kasana taksan geceleri kamyon devirtir mutluluktano her kasaya uyumlu değil yoksa indirimde alınabilir
Buna uygun kasa almaya bile değer ya, kasana taksan geceleri kamyon devirtir mutluluktano her kasaya uyumlu değil yoksa indirimde alınabilir
Bende asus a21 plus var uyumlu bu anakarta indirim gelirse alıcam hem faz yapısı çok güçlü ve soğutuculu hem m2 slotlarında soğutucu var hem wifi bluetooth var daha ne olsunBuna uygun kasa almaya bile değer ya, kasana taksan geceleri kamyon devirtir mutluluktan
İncehesap Lexar ramleri gönderseydi ben de alacaktımBende asus a21 plus var uyumlu bu anakarta indirim gelirse alıcam hem faz yapısı çok güçlü ve soğutuculu hem m2 slotlarında soğutucu var hem wifi bluetooth var daha ne olsun
Yapacak bi şey yok indirim kovalamaya devamİncehesap Lexar ramleri gönderseydi ben de alacaktım
İşlemcinin bozulduğuna emin misinizGarantisi bitik maalesef elektrik kesintilerinden dolayı bozuldu muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Özel yurtta kalıyorum oraya götürmüştüm akım korumalı piriz de yoktu
Geçmiş olsun o da etkili olduysa bile İntel 13 ve 14. Nesil işlemciler 1999’da elinde benzinle kendini yakmaya çalışan insanlar gibi, yanmış da olabilirGarantisi bitik maalesef elektrik kesintilerinden dolayı bozuldu muhtemelen
Özel yurtta kalıyorum oraya götürmüştüm akım korumalı piriz de yoktu
Manisadayken oralı bir arkadaşımın tanıdığına götürdüm orada 12400 ile çalıştıgını gördümİşlemcinin bozulduğuna emin misiniz
Hocam, gigabyte b850m force wifi6e alın bence. Her türlü işinizi fazlasıyla görecek. Ryzen 7 9800x3d ile kullanıyorum. Bana bugüne kadar bir tek sorun yaşatmadı.Hocam yakinda diye bi atayim dedim ben atx istiyorum imkanim olursa
Çok öneri geldi hangisini alacagimi bilemiyorum
Yarın kendi anakartımı satıyorum
Nasıl diyim yani mesela wifi6 olmasin 7 olsun yeni olsun istiyorum bir de neden bilmiyorum kablo var hoş