🔥İndirim Tp-Link TL-Wa854re 300 Mbps Wifi Menzil Genişletici 329 TL

Evde 1000 mbps internet var bu sinyal çoğaltıcı aynı şekilde yansitirmi televizyon için arttırmak istiyorum sinyali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model önerme şansın varmı
Ben Mercusys Halo H25BE almıştım. İlki aynı odadan 950+ ikinici mesh 6-7 metre uzakta o da 500 civarı veriyor ping neredeyse kabloyla aynı. Mercusysm f/p olarak iyi gibi wifi 7 önemli değilse h70x ya da h80x de alabilirsin. 2. mesh'ten ethernet ile direkt televizyona da bağlayabilirsin. Ayrıca meshler arası otomatik geçiyor. Telefonla oda değiştirirken senin değiştirmene gerek kalmıyor.

evde fiber yok 100 m var sadece telefon bağlamak için menzil arttırıcı önerme şansınız var mı acaba beyefendi
100mbps'yi de almak gibi bir derdiniz var mı yoksa 25mbps yeterli mi? Örneğin bu konudaki ürünü kullanıyordum. 5-6 metre mesafeden yaklaşık 25mbps alabiliyordum. Eğer bu sizin için yeterliyse bununla işinizi çözebilirsiniz.

ek bilgi 1 hazirandan sonra premium olanlar için geçerliymiş. Daha öncesi bi üyeliğiniz varsa kullanamıyorsunuz
11 temmuzda yeni premium almıştım ama bende de 429tl

Ekler

• 1000026791.webp
    1000026791.webp
    87.1 KB · Hit: 26
Ben Mercusys Halo H25BE almıştım. İlki aynı odadan 950+ ikinici mesh 6-7 metre uzakta o da 500 civarı veriyor ping neredeyse kabloyla aynı. Mercusysm f/p olarak iyi gibi wifi 7 önemli değilse h70x ya da h80x de alabilirsin. 2. mesh'ten ethernet ile direkt televizyona da bağlayabilirsin. Ayrıca meshler arası otomatik geçiyor. Telefonla oda değiştirirken senin değiştirmene gerek kalmıyor.

100mbps'yi de almak gibi bir derdiniz var mı yoksa 25mbps yeterli mi? Örneğin bu konudaki ürünü kullanıyordum. 5-6 metre mesafeden yaklaşık 25mbps alabiliyordum. Eğer bu sizin için yeterliyse bununla işinizi çözebilirsiniz.
fazlasıyla yeter

Hocam araştırıp siz karar verseniz daha iyi olur kullandığım ve yakın fiyata olduğu için alternatif olarak seçenek sundum. Ben mercusys den yana kullanırdım tercihimi
siz 10 üzerinden kaç puan verirsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri