🔥İndirim Corsair Kasa Ram Aıo Set 40.999tl

relonax

80+
Reaksiyon skoru
80

değişik bir set alıcısı fazla olmaz gibi geliyor ama tek tek almaya kalksan ram zaten 30k iyi gibi

Bence fena değil sıfırdan toplanıyorsa değerlendirilebilir.

2x24 ramler satılmıyor diye kitlemeye çalışıyorlar ama fena değil fiyat

Biraz baktımda fiyat banada iyi gibi geldi en azından ramlar 48 gb

değişik bir set alıcısı fazla olmaz gibi geliyor ama tek tek almaya kalksan ram zaten 30k iyi gibi
bu şey değil mi ram krizini kampanya adı altında fırsata çevirelim.

bu şey değil mi ram krizini kampanya adı altında fırsata çevirelim.
ram krizi direkt globalde ama kampanya varsa kampanyadır yapıcak bir şey yok güncel dönemin şartlarında

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Elimde şu an yeterli bütçe olsaydı çekerdim şahsen.

İçindeki Çip Micron alt fabrikası Spectek merak eden olursa öyle gösteriyor Msi sitesi.
*SpecTek, yarı iletken devi Micron Technology'nin sahip olduğu bir alt bölümdür. Standart kalite kontrol testlerinden kıl payı geçen Micron DRAM ve NAND flaş yongalarını yeniden değerlendirip maliyet etkin, güvenilir bellek çözümleri olarak piyasaya sunar*

48 ram oyun için gereksiz bir tık. Ben zamanında ramler ucuzken 9 bine 2×24gb trident neo 8000mhz cl40 ram aldı ekimde, lakin bu çip M die diye bayıldım ayrıyeten zen 6 serisinde ram kontrolcüsü değişir 6000 den 7200-8000 e çıkarsa standart elimde 8000mhz ram olsun dedim. Fiyat farkı da 2-3 bindi 2×16 6000mhz iyi kitlerle değerlendirmiştim. Bu piyasada saçma farklar var şuan. O sebepten 48 şuan daha değerli. Yarın bir gün render ai vs kayarsanız işinize yarar.

10-11 civarında daha ucuza geliyor. Neden kampanyaya laf atılmış anlayamadım. Rm850e güç kaynağı iyi midir bu arada? Sıfırdan pc toplayacağım ama kasanın tipini beğenemedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
sıfırdan sistem dizsem de almazdım büyük ihtimal 48 gb ram gereksiz bana kalırsa kasanın içindeki psu hakkında bilgi edinmeden sırf 850w gold yazmasına bakarak almayınız f/p olduğunu düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,052
Üyeler
199,278
Son üye
impsuedo

Geri