Neeko Phonix Mobıl Stıck Telefon Kontrol Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Full Renk Çok Özellik Kumandasız 120 Cm Hepsiburada Premiuma Özel 594 TL 'ye düşüyor. 2 Adet alımda PAYLAŞ100 Koduyla daha uyguna alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler alayım bakalım![]()
çektim 2 tane teşekkürler
2 tanede ben çektim bakalım nasılmış![]()
2 tane çektim peşin fiyata 3 taksitle bakalım nasıl
Şimdi 150 cm olanı 600 e dustu kuponsuz
HB den aldım daha güvenilir diye
Hocam geldide parlaklık yetersiz bence ya dün geldi aşırı yavaş geldi diye düşünüyorum app rezalet diyebilirim ama fiyata Göre köfte diyebiliriz
Arkadaşım beğenmedi ben bunu PC’de kullanırım diye ledi falan söküyordu en son.Hocam geldide parlaklık yetersiz bence ya dün geldi aşırı yavaş geldi diye düşünüyorum app rezalet diyebilirim ama fiyata Göre köfte diyebiliriz
Kurulumu basit bakmadan da yapılabilir rahatlıkla fakat kurulum videosunda ürünü ayağa oturtunca eğri kalıyorsa kabaca manuel vites gibi oynamak gerekiyor düzeltmek için eğriliği
Maksat oda ışığını açmayayım azıcıkta ortam ambiyansı olsun diye aldım 2 adetArkadaşım beğenmedi ben bunu PC’de kullanırım diye ledi falan söküyordu en son.
App de renk ayarı aşırı az ama fena değil denebilir. O fiyata app olması bile iyi benceArkadaşım beğenmedi ben bunu PC’de kullanırım diye ledi falan söküyordu en son.
geldi ışığı çok da kötü değil sadece odamda koyacak yer kalmamış o yüzden çeyizlik oldu evlenince kullanırım
Maksat oda ışığını açmayayım azıcıkta ortam ambiyansı olsun diye aldım 2 adet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
App de renk ayarı aşırı az ama fena değil denebilir. O fiyata app olması bile iyi bence
geldi ışığı çok da kötü değil sadece odamda koyacak yer kalmamış o yüzden çeyizlik oldu evlenince kullanırım
Benimki kesin kayboldu o zaman dkdkdkdksksld.Geldi dün 2 tanesi 1000 lira olarak düşününce iyi yatağın sag sol başına koyduk kırmızı yakıp sevisilir
Olabilir hocam bazen Okus pokus yokolus yapabiliyor kargolarBenimki kesin kayboldu o zaman dkdkdkdksksld.