Yazlık Parfüm Önerisi

Lmao_21

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, çalıştığım için fiziksel mağazalara gidip parfüm deneme fırsatı bulamıyorum. Günüm genelde evden işe, işten eve şeklinde geçiyor. Malum, Trendyol gibi platformlarda sahte veya bot yorumlar çok fazla olduğu için kullanıcı yorumlarına güvenmekte zorlanıyorum. Yazlık bir parfüm arıyorum. Düzenli alışveriş yaptığınız Trendyol üzerinden bir mağaza veya satıcı varsa paylaşabilir misiniz? Mümkünse linkini de bırakırsanız çok sevinirim.

trendyoldan alma bence çakması çok var oralarda ben ysl myslf kullanıyorum memnunum jpg paradise garden da bakabilirsin o da güzel dutyden aldım kardeşime orijinal mağazalardan bak zaten en az 2 yıl gidiyo

Merhabalar, çalıştığım için fiziksel mağazalara gidip parfüm deneme fırsatı bulamıyorum. Günüm genelde evden işe, işten eve şeklinde geçiyor. Malum, Trendyol gibi platformlarda sahte veya bot yorumlar çok fazla olduğu için kullanıcı yorumlarına güvenmekte zorlanıyorum. Yazlık bir parfüm arıyorum. Düzenli alışveriş yaptığınız Trendyol üzerinden bir mağaza veya satıcı varsa paylaşabilir misiniz? Mümkünse linkini de bırakırsanız çok sevinirim.
Ucuz olabilir ama yazlık olarak kullandığım parfüm tam böyle okyanus tarzı kokuyor kalıcılığı orta seviye ama ben kokusunu çok beğeniyorum

imprime verenzo alabilirsin , çok beğenerek kullanıyorum

Givenchy Insense Ultramarine düşünebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,898
Üyeler
199,242
Son üye
Durawin

Geri