Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 578
sıfırı 8k oldugunu düşünüp 6k dan satıp 1.5k kar koyarım diyen tipler almıştır4700e dramsiz en boş ssd en sevdiğim, full al satcı almıştır bunu
sıfırı 8k oldugunu düşünüp 6k dan satıp 1.5k kar koyarım diyen tipler almıştır4700e dramsiz en boş ssd en sevdiğim, full al satcı almıştır bunu
okuma yazması çöp4700 üründe şuydu :
![]()
MSI Spatium M450 1TB V1 3400/2400MB/s PCIe Gen 4.0
MSI Spatium M450 1TB SSD, 3400 MB/s sıralı okuma ve PCIe Gen 4.0 desteği ile yüksek performans sunar. Özelliklerini keşfedin.www.incehesap.com
Çöp zaten 2000 Lira bilan olsa anca indirim sayılırdıokuma yazması çöp
tam trollemelik ilan
Onu yapmazlar bence ceza yerler, burada bile 10 sayfa konu olduysa duymayan kalmamıştır (b)indirimi.bu tip olaylara inanmayın 10 tane satıp bitti ayağı çekiyorlar.
99 olacak sonunda kurumsal satıcı kardeşim benim
nerde 2500tu yadün benzeri 2.500 tlydi :d
aynen bir iş var bu işin içinde, öyle satış yapılsa 2dakikada site kasar bir şey olurdubu tip olaylara inanmayın 10 tane satıp bitti ayağı çekiyorlar.
Siteyi kapatıcam artık uyuz olmaya başladım temellibu haftaki gaminggece komple fos çıktı![]()
Diziyorsan para ekleyip gen5 ssd bak istersen bi kere alırsın adam akıllı almış olursun. gen4 samsung 990 pro önerirdim ama pahalıymış baya. O parayı veren gen5 alır.Abi iptal mi edeyim bunu şimdi herkes gömüyor , bir sistem dizelim dedik içimizde kaldı