5 Bin TL Mönitör Tavsiyesi

Gamepower ürünleri ne kadar dayanır bilemem hocam. Manyetik demek malzemesi kaliteli demekte değil, gamepower kulaklık kullanmıştım ilk yılında cızırtılar başladı ama bu tip markalardan beklemediğim derece bir yazılımı vardı yani en azından çalışıyor.
Aynen yorumlarda millet yazılıma şaşırmış valla. 1 sene idare eder mi hocam acep? Bu klavyeler bide narin de olur bi vursak mekanik gibi dayanmaz : )

Aynen yorumlarda millet yazılıma şaşırmış valla. 1 sene idare eder mi hocam acep? Bu klavyeler bide narin de olur bi vursak mekanik gibi dayanmaz : )
Hocam ben çok hard oyuncu değilim demişsiniz o zaman manyetik çok farketmez zaten ekstra bir iki özellik dışında. Kaliteli bir mekanikte alınabilir. Bozulcak diye garanti veremeyiz millet 5-10 yıl kullanıyor ucuzmuş gerçekten. Birazda şans meselesi bunlar.

Hocam düzenledim önceki mesajı bütçeniz varsa kesinlikle F87/F75 modellerine çıkın isterseniz manyetik de alabilirsiniz o kısmı tercih biraz.
8 binin üstüne birkaç bin koyup Redmi note 14 öneririm amoleddir bu fiyat bandındaki klasik g99 işlemcileri var bence alın geçin rahatınıza bakın.
Oyun amaçlıysa Honor veya Xiaomi tablette bakabilirsiniz 10-15 bin bandına güzel ürünler var. Oyun amaçlı değilse dediğim telefon en mantıklı seçim bu segmentte.
Yok reisim telefondan hiç oyun oynamıyom. ip 17 alacaktım dayanamadım geri bilgisayar aldım. Yd İphone 13 alacağım sanırım 8 bini 15 bine tamamlayıp.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben çok hard oyuncu değilim demişsiniz o zaman manyetik çok farketmez zaten ekstra bir iki özellik dışında. Kaliteli bir mekanikte alınabilir. Bozulcak diye garanti veremeyiz millet 5-10 yıl kullanıyor ucuzmuş gerçekten. Birazda şans meselesi bunlar.
Ya dümenden rank kasarım diyorum bilemedim bide şu snap tapi merak ettim. Klavye hemen bozuluyorsa mekanik alırım olmadı bilmiyorum ama.

Hocam Monitörü 320 hz alıp, diğer ekipmanları biraz daha ucuz f/p ekipman alcam sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,043
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri