Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,519
Alıp alıp dökecem
Herkes kendi işine baksın sence doğru bir şey mi? Mesela dışarda kötü olaylar oluyor mesela hırsızlık kavga . Ne yapalım uyarmayalım mı ? Ayırmaya engel olmaya çalışmayalım mı? Herkes kendi işine baksın sözü aslında çok tehlikeli bi söz. Bir çok kötülüğün önünü açabilen bi söz.hadi ekonomiden anlamıyonuz şu adamın attığı bilanço raporundan bile almadığınız kolanın şirkete zarar vermediğini anlarsınız isteyen içsin isteyen içmesin bu kadar basit konuyu da kirletmeyin adam içmek isteyenler için kampanya görüp paylaşmış kendi ideolojilerinizi başkalarına dayatmayın ben de müslümanım kola turka içiyorum mesela içeceğim zaman çünkü tadı daha güzel bence ama çok fazla coca cola içen arkadaşım var hiç de demedim niye bunu içiyon boykot diye geçin bu işleri yani herkes kendine baksın
diyorum ya ben de müslümanım ibadetlerimi yapıyorum dikkat de ediyorum ama etmeyen arkadaşlarım var söylerim kendi fikrimi isterse yapar istemezse yapmaz ateist arkadaşım bile var hiç kafasına kafasına müslüman ol ol diye dayatmıyorum yani Allah gönlüne versin 3 günlük dünya üzmeyin birbiriniziHerkesin kendi hayatı burada içen adamı bir kere uyarirsin ama tehditvari takılmaya gerek yok, dinde de böyle bir şey yok zaten. Şu konularda böyle takılan insanlar sadece insanları dinden uzaklastiriyor.
değilsenin mantığa göre ikisi de füze değil mi
sen bu kadar uzatmadan uyarını yaptıktan sonra bu kadar büyümeyecekti konu mesela bi de bu açıdan bak öyle düşünmeyenin fikrini değiştiremezsinHerkes kendi işine baksın sence doğru bir şey mi? Mesela dışarda kötü olaylar oluyor mesela hırsızlık kavga . Ne yapalım uyarmayalım mı ? Ayırmaya engel olmaya çalışmayalım mı? Herkes kendi işine baksın sözü aslında çok tehlikeli bi söz. Bir çok kötülüğün önünü açabilen bi söz.
Sen de paylasma o zaman İsrail sana para mı veriyo?Ne alaka be kardeşim. İndirimli ürün bu boykot olsa ülkemizde olmaz. Almak istemiyorsan alma yorum yapma sen mi parasını verecen sanki sen mi içep zehirleneceksin?
ya dostum anlamıyor musun sen adamın hassasiyeti yok ve böyle yüzbinlerce insan var onlar için İNDİRİM FIRSAT GÖRMÜŞ paylaşmış buranın amacı da bu ya sıcak fırsatların illa fonlanması mı gerekiyorSen de paylasma o zaman İsrail sana para mı veriyo?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanki kârına ortaksın
Anlamıyorlar ki sistemin en tepesindeki boykot etmediği sürece ki ona devletler arası amborgo denir ki mümkün değil hiç bir işe yaramaz bende diyorum ki seven adam alan adama hakaret edip seni Allahsiz dinsiz diye çıkış yapmayı kendilerine hak görmeleri kadar saçma bir şey yok sen kimsin de sırf kola alıyor diye insanları aşağılama hakkını kendinde görüyorsun mesela korkunç bir kafa yapısı.Alıntıyı görüntüle
Ben olabildiğince Türk menşeli ürün alırım da yalan yanlış laflar söylemeye gerek yok. Boykot kralı denilen Coca-Cola Türkiye de gayet de iyi kar ediyor bu tabloya bakıp boykot sayesinde deli zarar ediyor demek mantıklı değil