SSD Min Sorunu Nedir?

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,715
bu sata ssd yi kullanıyorum sağlık yüzde 75 bir oyuna girerken googlede gezerken pc açılırken dosya açarken pc kasıyor ve donuyor yan monitörden görev yöneticsine baktığımda ssd kullanımı bir anda yüz oluyor ve sabit klaıyor kasma geçince de 0 a düşüyor bunun çözümü varmı yoksa ssd yi değiştirmelimiyim?

oyunlarda fps dropta yaşıyordum görev yöneticisinden baktığımda her drop girdiğinde ssd kullanımı artıyor

Bu SSD iyi değil diye biliyorum. Eğer format atmayı falan denediysen SSD değiştir. Garantisi varsa gönder.

Crystal disk mark ve HDD Sentiel'de ne gözüküyor değerleri?
1784393139400.webp

1784393430336.webp

m2'ye geçme vakti gelmiş gibi

Yazma hızı anlık program hatası değilse usb 2 bellekten kötü muhtemelen bahsedilen sıkntılar , markanın düşük ürünü olduğundan çabuk havlu atmış gibi ürün.

Çünkü format atıldığında da sorun devam etmiş yazılımsal olsa düzelirdi formatla bnce. Yeni daha düzgün bir model m2 ssd veya sata 3 ssd önerrim.

Yazma hızı ölmüş hocam.
okumada aynı değilmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazma hızı anlık program hatası değilse usb 2 bellekten kötü muhtemelen bahsedilen sıkntılar , markanın düşük ürünü olduğundan çabuk havlu atmış gibi ürün.

Çünkü format atıldığında da sorun devam etmiş yazılımsal olsa düzelirdi formatla bnce. Yeni daha düzgün bir model m2 ssd veya sata 3 ssd önerrim.
5 yıl oldu ürünü alalalı her oyunda ve her sitede her dprogramda aynı sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,380
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri