Epic Games Güncelleme Sorunu

Kerem53

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba Epic Games de gta5 i güncelleyemiyorum uygulamayı actıgımda güncellemeyi yapamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Ne yazık ki soruna cevabım yok Lakin Epic o kadar kötü bir yer ki sanki kalitesi hissettiriyor benim için ve özellikle ea oyunlarını açarken bekleme sorunları var yani fc 26 sahibi olarak steamden almayı düşündüm

Ne yazık ki soruna cevabım yok Lakin Epic o kadar kötü bir yer ki sanki kalitesi hissettiriyor benim için ve özellikle ea oyunlarını açarken bekleme sorunları var yani fc 26 sahibi olarak steamden almayı düşündüm
Bende aynı şekil 25 i steamden almıştım cok rahattı 26 yı epicden oynuyorum cok yoruyo epic ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her sene gta 5 de bazı güncellemelerde olmuyo sorun cıkarıyo sorunlu epic

Bende aynı şekil 25 i steamden almıştım cok rahattı 26 yı epicden oynuyorum cok yoruyo epic ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her sene gta 5 de bazı güncellemelerde olmuyo sorun cıkarıyo sorunlu epic
steamdede oldu güncellemr gta5 var küçük bişeydi ama demek epicte sıkıntı var

Böyle bir video varmış. Belki faydası olur. Kesin redditte de vardır tartışması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,268
Üyeler
199,325
Son üye
oreolumilkşeyk

Geri