Vayomy Şarjlı Damacana Pompası 868,38 TL

Normalde 1000 lira üstüne satılıyordu. Ben önceden almıştım şimdi indirime girmiş. Çok hızlı ve hiç sesi yok. Tavsiye ederim pompa arayana. Type-c şarj girişli. 4 5 damacana gidiyor şarjı. Çocuk kilitli.
Çift pompalı klasik damacana pompalarına göre daha hızlı bu ürün. Kesinlikle sessiz olsun diyen varsa düşünsün.

buna 800tl para vermek için bi sebeb söyleyin lütfen....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200 300 lüklerden çok daha iyi plastiği
100tl verip 2 yıl kulnanıp çöpe atıp 2 yıl sonra bir daha kulnamak geldi aklıma

3-4 yıl nar pump çift motorlu modelini kullandım. Hayatımın en kötü alışverişi diyebilirim. Bardak doldurmak için eğilip 10-15 saniye beklemek gerçekten can sıkıcı oluyor. Pili azaldıkça yavaşlıyor. damacan full doluyken hızlı, damacan boşaldıkça da yavaşlıyor. Kısaca elle pompalamaktan daha yavaş, bu yüzden de yoruyor insanı kısa süre sonra. Resmini eklediğim adaptörlü pompaya geçtim geçen sene. çok mutluyum bununla, yarım litrelik bardağı 1-2 saniyede dolduruyo. Ai ile karşılaştırma tablosu ekledim aşağıya.

ÖzellikVayomy SilentProNarpump Çift MotorluLabella Elektrikli
Fiyat868,38 TL325,00 TL1.279,90 TL
Çalışma TipiŞarjlı / KablosuzŞarjlı / KablosuzElektrikli / Kablolu (Adaptörlü)
Hız / Debi1.5 litreyi 30 saniyenin altında doldurur.Dakikada 3.4 - 3.5 litre doldurur.Dakikada 18 litre su kapasitesi sağlar.
Batarya1200 mAh1500 mAhBatarya yok (Doğrudan prize takılır)
Öne Çıkan ÖzellikKütüphane sessizliği (<40dB) ve Akıllı Çocuk KilidiÇift motorlu yapı ve 270 derece dönebilen başlıkDamlatmaz tasarım
Garanti ve MenşeiBelirtilmemişBelirtilmemiş1 Yıl Resmi Distribütör Garantili, Menşei: TR

1784446928955.webp

Benzeri 580TL. Mah değerinden tut ses dB değerine kadar aynı. Muhtemelen birebir aynı ürün fakat farklı marka basılmış hali.
Aldım bugün geldi, içindeki şarj kablosu ve pipeti kötü plastik kokuyor ya. Belki konudaki pahalı üründeki pipet daha kaliteli olabilir. Kokusu geçsin diye bıraktım, ama geçmezse iade ederim açıkçası. Çinliler inatla leş gibi kokan şarj kablosu koymaktan vazgeçmiyorlar. Ucuz ürünlerde hiç kablo eklemeseler daha az sıkıntı çekecekler. Yani bir de su geçen pipeti bari kaliteli yapın.

Geri