iWeeKs
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
link atabilir misiniz.stok var platide
link atabilir misiniz.stok var platide
kart yerine paycell ile bir sorun var gibi 2 farklı sanal kartla denedimkartla ilgili bi sorun gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.
Onu bende gördüm. Ama abonelik kısmında bitiş görünmüyor şirkete tanımlı hesap. Yarın şirket iptal ederse planda iptal olur diye söyledim.kartla ilgili bi sorun gibi
Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.
150TL ye kumar oynuyoruz işte 18 ay kullanırsak çok iyi olacakOnu bende gördüm. Ama abonelik kısmında bitiş görünmüyor şirkete tanımlı hesap. Yarın şirket iptal ederse planda iptal olur diye söyledim.
konuda varlink varmı
farklı cihaz,tarayıcı da falan denermisin hocam senden başka yaşayan görmedimben aktifleştiremiyorum burda kalıyor Alıntıyı görüntüle
Hocam aboneliği başlatırken ben de 18 Ocak 2028'de bitecek diye gözükmüştü.Onu bende gördüm. Ama abonelik kısmında bitiş görünmüyor şirkete tanımlı hesap. Yarın şirket iptal ederse planda iptal olur diye söyledim.
Ustam pcden de mobilden de denedim ama değişmiyor sanırım benim hesabımla alakalı öğrenci bug'u kullanmıştım belki ondan bi engel getiriyor olabilir google şimdi yan hesapta denedim direkt aktifleşti teşekkürler150TL ye kumar oynuyoruz işte 18 ay kullanırsak çok iyi olacak
konuda var
farklı cihaz,tarayıcı da falan denermisin hocam senden başka yaşayan görmedim
banka kartı ile oluyor hocam garantinin sanal banka kartı ile aldım.Kinguin den visa ile 145 TL ye çektim gemini pro 5tb. Yan hesap için. Kredi kartı olması gerekli banka kartı ile olmuyor bu ödemeler. Teşekkürler bakalım patlamaz umarım. Link 5 sn de geldi aktiflesti hemen