Sistemim İçin Kasa Önerisi

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,859
Arkadaşlar sistemim için yeni bir kasa arayışım var. Mevcut olarak Everest BUMPY 4x12cm bu model kasayı kullanmaktayım. Ancak sistemimi ileride upgrade etme durumumdan ve uzun süredir aynı kasayı kullanmaktan dolayı değiştirmek istiyorum. Estetik bir model almak istiyorum. Renk ve model hiç fark etmez. İçerisine bir de şu anki hava soğutmam yerine yeni bir 360mm sıvı soğutma da almak istiyorum bu yüzden ona göre bir kasa önerirseniz sevinirim.

Asus 520Mk
Ryzen 5 5700
Gsill 16x2
Pny Rtx 3080
Samsung 980 M.2

Arkadaşlar sistemim için yeni bir kasa arayışım var. Mevcut olarak Everest BUMPY 4x12cm bu model kasayı kullanmaktayım. Ancak sistemimi ileride upgrade etme durumumdan ve uzun süredir aynı kasayı kullanmaktan dolayı değiştirmek istiyorum. Estetik bir model almak istiyorum. Renk ve model hiç fark etmez. İçerisine bir de şu anki hava soğutmam yerine yeni bir 360mm sıvı soğutma da almak istiyorum bu yüzden ona göre bir kasa önerirseniz sevinirim.

Asus 520Mk
Ryzen 5 5700
Gsill 16x2
Pny Rtx 3080
Samsung 980 M.2
Bütçe nedir

Bu model de çok hoşuma gitti aslında nasıl sence? https://www.amazon.com.tr/Lian-Li-V...4462420&sprefix=pc+kasası,aps,134&sr=8-7&th=1

Süper. Arkadaşım kullanıyor, ARGB olmaması veya ışıksız olması ayrı bi seviye görmeyen anlamaz
Anakart ve sıvı soğutmanın uyumsuzluğu aklıma geldi sadece yoksa bende cok beğendim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzelmiş ama E-atx anakart uyumluluğu yok gibi benim attıklarımda vardı

Hocam dikey şekilde montaj yapmak istiyorsanız benim dediklerim mükemmel
Hocam biraz daha size attığım tarzda bir şey istiyorum sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,662
Üyeler
199,409
Son üye
denizprime

Geri