10 Bin Liraya Monitör ve Ekipmanlar Nasıl?

kulaklık iyi durmuyor ounu hakkında bilgim yok ama klavye me mouse seçiminiz gayet güzel, klavyede outemu jade manyetik switchler var gayet kaliteli ve hall effect bulunuyor. Uzun yıllar götürür diye düşünüyorum. Ben 6 senedir cherry mx blue switch kullanıyorum halen bana mısın demiyor. Monitör olarak 1080p istiyorsanız ve yüksek tazeleme oranına ihtiyacınız varsa güzel seçim fakat o fiyatlara 2k monitör alınabilirdi. Sisteminiz ne olduğunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Hayırlı olsun genel olarak güzel seçimler.
1080p ile 2K arasında çok aman aman bi fark var mı? Zaten 5060 ti sistem aldım 2K oynayamam düşük fps olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence kulaklik haric secimler iyi bu butcelerde iem kulaklik almak daha mantikli bence
İem ne, maks 900 lira anca, varsa link salsana.

klavyeyi kullanıyorum gayet güzel

1080p ile 2K arasında çok aman aman bi fark var mı? Zaten 5060 ti sistem aldım 2K oynayamam düşük fps olur.

5060ti ile 2kda oynarsın zaten neden 1080p alasın ki. dlls ve fg var zaten fps düşük olmaz.

24 inç FHD al. O kullanıma mantıklı olan o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,365
Üyeler
199,345
Son üye
ardovsky

Geri